Jump to content

Dr. Bacalbaşa a devenit "protagonist" la "În puii mei"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Dr. Bacalbaşa a devenit "protagonist" la "În puii mei"

Actorul Mihai Bendeac si-a gasit noi personaje pe care sa le parodieze. Odata cu lansarea noului sezon al emisiunii "In puii mei", printre "protagonisti" se numara si doctorul Bacalbasa, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Galati, celebru pentru declaratiile sale spumoase legate de pacientii care sunt internati dupa tot felul de patanii.

Actorul Mihai Bendeac l-a imitat sambata pe celebrul medic din Galati, la emisiunea "In puii mei". "Cu boala te mai lupti, dar cu prostia nu. Pierzi de fiecare data", aceasta este una dintre replicile cu care Mihai Bendeac a intrat in pielea lui Nicolae Bacalbasa. Incepand de sambata seara, dr. Bacalbasa, cunoscut de intreaga tara pentru replicile spumoase si modul ironic in care relateaza intamplarile pacientilor ajunsi la spital, are un loc special in emisiunea lui Mihai Bendeac, "In pui mei". Artistul i-a dedicat medicului un episod intreg. Asemanarea dintre cei doi a fost una izbitoare: uniforma verde, parul ciufulit si ochelarii prinsi de gat cu ata.

Anestezistul Bacalbasa este incantat de parodie si spune ca ar aparea in emisiunea lui Bendeac daca ar primi o astfel de invitatie. "Nu ma deranjeaza ca ma parodiaza. Am un mare respect pentru Bendeac. Emisiunea nu am vazut-o toata, dar am auzit ca a fost foarte bun in rolul meu", a declarat medicul din Galati.

cancan.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.