Jump to content

Pepe, partenerul unei gălăţence la "Dansez pentru tine"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Pepe, partenerul unei gălăţence la „Dansez pentru tine”

În această seară, de la ora 20,30, la Pro Tv, începe spectacolul pe ringul visurilor: „Dansez pentru tine”. De această dată, marele show va fi unul cu totul şi cu totul impresionant pentru că aduce în faţa publicului tineri concurenţi înzestraţi, talentaţi, care, însă, nu pot decât să viseze la o carieră artistică din cauza sărăciei, iar vedetele vor trebui să ţină pasul cu partenerii lor care sunt deja familiarizaţi cu tainele dansului. Atmosfera va fi una de bal pentru că, pe lângă stilurile consacrate - dansul în ploaie, dansul la bară, musicalul sau cabaretul - noul sezon adaugă belly-dance, dans cu focul, flamenco sau menuet. Printre concurenţii care se luptă în dans pentru marele premiu de 60.000 de euro se află şi perechea formată din gălăţeanca Andreea Toma şi celebrul Pepe, aflaţi sub îndrumarea coregrafei Doina Botiş.

O echipă pe cinste

Pepe şi-a dorit dintotdeauna să participe la “Dansez pentru tine”, şi iată că acum s-a ivit cel mai potrivit moment pentru el. Pepe se declară matur şi stăpân pe situaţie, montat psihic să facă faţă stresului şi presiunii de la „Dansez pentru tine”, cu condiţie fizică foarte bună şi pregătit sufleteşte: „Simt că partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea. Mă voi implica în cazul ei şi vreau să o fac să-şi împlinească visul”, susţine cu tărie Pepe. Partenera lui de dans, frumoasa Andreea Toma, locuieşte acum la Timişoara, dar s-a născut, a crescut şi a reuşit cele mai frumoase performanţe în dans sportiv la Galaţi. Andreea nu este prima dată pe ringul de la Pro Tv, ci a făcut parte în sezonul al cincilea al emisiunii din minibaletul “Dansez pentru tine”. Deşi Andreea e o mare speranţă a dansului românesc, lipsurile materiale îşi spun din plin cuvântul asupra carierei ei şi a visului de a deveni o mare dansatoare, dar, în acelaşi timp, îi afectează şi familia. Cu sprijinul Pro Tv, Andreea Toma ne-a acordat un interviu.

- Andreea, de ce participi la "Dansez pentru tine"?

- Particip la această emisiune cu scopul de a le răsplăti părinţilor mei toate eforturile şi sacrificiile pe care le-au făcut întreaga viaţa pentru mine. Aş vrea să le pot cumpăra o casă pentru a fi din nou o familie unită şi îmi doresc foarte mult să-mi permit să continui dansul sportiv fără să avem problema banilor şi a zilei de mâine.

- Ce fel de partener de dans este Pepe?

- Pepe este o persoană plina de viaţă, cu mult potenţial, cu multă dorinţă de muncă şi care îşi doreşte foarte mult să mă ajute.

- Te va ajuta experienţa la dans sportiv să îţi împlineşti visul?

- Eu cred că experienţa pe care o am în dans mă va ajuta să-mi împlinesc visul, deoarece am în sânge dansul şi sunt învăţată cu munca şi cu statul în sala de repetiţii ore în şir.

- De ce ar trebui să te voteze telespectatorii "Dansez pentru tine"?

- Mi-aş dori ca telespectatorii să fie alături de mine, pentru că dansul este singurul care mă face să mă simt liberă şi este singura modalitate prin care pot să-i răsplătesc pe părinţii mei.

- Ai un mesaj pentru gălăţenii care nu te-au uitat?

- Fiţi alături de mine în acest concurs, vă rog, pentru că eu cred că pot demonstra multe prin dans şi promit să nu vă dezamăgesc. Nici pe ei, nici familia mea, nici pe toţi cei care m-au ajutat de-a lungul timpului. Sper să-i fac pe toţi să fie mândri de mine!

Le dorim din toată inima succes şi să-şi împlinească visul în ringul de la „Dansez pentru tine”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeanca Andreea Toma uimeşte alături de Pepe la "Dansez pentru tine"

Perechea ocupă locul 1 şi a luat numai note de 9 şi 10 la ultima seară de concurs. Pepe şi-a pus pantofi cu toc pentru a nu părea mai scund decât partenera sa, pe care a dansat-o ca un profesionist.

Pepe a surprins plăcut la vestita emisiune-concurs de la Pro TV. Dansurile sale, interpretate cu măiestrie, au fost punctuate cu note de 9 şi de 10 de pretenţiosul juriu. Până şi fosta soacră, Mărioara, l-a ridicat în slăvi, considerându-l talentat rău. Solistul s-a pregătit temeinic pentru spectacol, inclusiv cu perechea de pantofi cu toc, pe care şi-a cumpărat-o singur.

Fostul soţ al Oanei Zăvoranu a dovedit că are dansul în sânge, descurcându-se onorabil mai ales la categoria "disco". Nu mulţi au sesizat, însă, că artistul a purtat o pereche de pantofi negri, cu toc de 5-6 centimetri, pentru a masca faptul că măsoară doar 1,70 m.

Pepe s-a aventurat şi în câteva scheme de dans demne de un cascador, s-a băgat pe sub picioarele partenerei de scenă, Andreea Toma, apoi a ridicat-o, a învârtit-o, ce mai, şi-a pus tot sufletul în dans, totul din dorinţa de a-i îndeplini acesteia visul de a-şi cumpăra o casă: "Voi munci pe brânci, la repetiţii, nu voi mai merge la concerte, în această perioadă, voi face tot posibilul să câştigăm primul loc", a declarat el, vineri.

Pepe a "împuşcat" multe note de 9 şi de 10, chiar din prima ediţie a noului sezon, clasându-se în acest moment, pe primul loc. El a fost susţinut, pe timpul concursului, de prieteni, de părinţi şi de fani.

Gălăţeanca Andreea Toma are opoveste emoţionantă. Pasionată de dans, a făcut multe sacrificii pentru acest sport. Nu este deloc străina de scenă, iar în sezonul al cincilea al emisiunii a făcut parte din baletul "Dansez pentru Tine". Acum, a revenit în ring pentru a-şi îndeplini visul de a face carieră în dans.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Vezi pentru ce dans au luat 10 pe linie Pepe şi Andreea

Costume sexy, sutiene împodobite cu bănuţi auriţi, burice goale înconjurate de kilograme de strălucire la propriu, astfel au arătat perechile concurente în cea de-a doua seară de concurs din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Mircea Solcanu si Roxana Voina şi-au stins flacara visului de la Dansez pentru tine, după ce au fost eliminaţi la duel în a doua seara a competiţiei. Noii duelişti sunt Alex Piscunov şi Cornelia Condeescu şi Aylin Cadir şi Ovidiu Danci.

Clasamentul arată aşa, după a doua ediţie:

1. Pepe si Andreea Toma

2. Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

3. Andreea Ibacka si Paul Paduraru

4. Jojo si Ionut Tanase

5. Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi

Vezi cum au dansat Pepe si Andreea Toma rock'n'roll cu tema Bal la Casa Armatei!

Dansul din buric a fost proba care le-a adus patru note de 10 lui Pepe şi partenerei sale. "Andreea, ai o ureche muzicală senzaţională", a felicitat-o Cornel Patrichi. "Este una din cele mai bune fete care a venit la Dansez pentru tine", a spus Mihai Petre.

Cum dansează din buric Andreea şi Pepe, de nota 10

Link to comment
Share on other sites

În această seară, Pepe şi Andreea Toma dansează în ploaie

“Dansez pe orice muzică, îmi place să încerc să dansez de la muzica populară la rock’n’roll”, aşa mărturisea latin-loverul Pepe înainte de a deveni un star pe ringul de la „Dansez pentru tine”, alături de frumoasa şi talentata Andeea Toma, originară din Galaţi. Şi n-au fost vorbe în vânt! La ediţia trecută, Pepe a dansat un rock’n’roll îndrăcit, de care şi Elvis Presley, pe care îl întruchipa, ar fi fost foarte mândru.

Iată că vineri seara, Pepe va trebui să dovedească dacă se descurcă la fel de bine şi pe ritmuri populare. Şi nu oricum! După dansul oriental fierbinte cu care au incendiat la propriu şi la figurat publicul şi juriul data trecută, Pepe şi Andreea se vor „răcori” cu un dans folcloric… în ploaie! Următoarea provocare va fi şi mai palpitantă: Pepe şi Andreea vor trebui să creeze pe scena de la Pro Tv spectacolul străzii aflate în plin bal.

De-a lungul celor două ediţii din acest sezon Pepe a făcut o echipă absolut perfectă cu tânăra de numai 15 ani. Suntem siguri că şi în această seară cei doi vor uimi publicul şi se vor menţine pe prima treaptă a podiumului. Noi le ţinem pumnii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

„Dansez pentru tine” - Pepe şi Andreea, ultimul loc pe podium

Pentru prima dată de când au intrat pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine” Pepe şi Andreea Toma, originară din Galaţi, au trăit emoţiile şi teama că ar putea ajunge la duel. În locul laudelor şi superlativelor cu care s-au obişnuit la ediţiile anterioare, s-au ales critici şi cu mult mai puţine note de zece, poate şi pentru faptul că exigenţele sunt foarte mari în ceea ce îi priveşte. Nu trebuie neglijată nici presiunea uriaşă care apasă pe umerii şi pe sufletele celor doi concurenţi. Andreea este susţinută şi urmărită la televizor din ţară de mama ei şi de departe, din Marea Britanie, de tată şi de fratele ei.

Pepe şi Andreea au deschis dansul cu un reggaeton. Cu toate că au avut prize şi mişcări dificile, juriul i-a acuzat că au fost nesiguri şi ar fi uitat dansul. Ce-i drept, acest stil nu a fost tocmai potrivit pentru latin-loverul Pepe. Ploaia de la cel de-al doilea dans le-a purtat noroc. Pepe şi Andreea au jucat ca la Breaza... acvatică. Pepe mai avea puţin şi-şi pierdea iţarii îngreunaţi de apă, dar tot i-au sfârâit călcâiele. În semn de maximă apreciere, Wilmark s-a urcat pe masa juriului ca să le dea de acolo zecele. În contrapartidă, Cornel Patrichi s-a vârât pe jumătate sub masă pentru a le da tot nota maximă. Dacă părerea majoritară a juriului a fost că dansul popular al perechii Andreea – Pepe a fost extraordinar, cârcotaşul Mihai Petre a fost de altă părere şi le-a dat o notă mai mică.

Emoţiile au fost mari când s-a anunţat clasamentul, Pepe şi Andreea întrebându-se în şoaptă dacă nu cumva sunt ameninţaţi de duel. Au scăpat însă, coborând de pe prima treaptă a podiumului, pe cea de-a treia. La dansul de final, Pepe a lăsat-o pe Andreea în ploaie şi s-a bălăcit ca un puşti în apa de pe jos. Rămâne de văzut cum se vor descurca vinerea viitoare. Noi le ţinem pumnii!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Pepe şi Andreea, invitaţi la Balul Cenuşăresei

Atmosferă de poveste, dar şi explozie de energie şi modernism, în această seară, de la ora 20,30, pe ringul visurilor de la „Dansez pentru Tine”, Pro Tv. Pepe şi partenera lui originară din Galaţi, Andreea Toma, nu vor mai trece prin emoţiile teribile ale concurenţilor care trebuie să spargă gheaţa, pentru că nu vor mai intra primii în concurs. Cum clasamentul recentei ediţii i-a plasat abia pe locul al treilea, Pepe şi Andreea vor avea timp să vadă cum se descurcă perechile concurente şi mai ales să intre în atmosfera plină de emoţii, lacrimi şi antren.

Latin-loverul şi Andreea vor avea de dansat freestyle, care e greu de spus dacă i se va potrivi lui Pepe, aşa cum i-a venit ca mănuşă rolul de Elvis. Apoi, Andreea şi Pepe sunt invitaţi la Balul Cenuşăresei. Rămâne de văzut cum se vor descurca şi dacă vor trăi din nou emoţiile sau teama de duel. Exigenţele sunt foarte mari în ceea ce îi priveşte. Nu trebuie neglijată nici presiunea uriaşă care apasă pe umerii şi pe sufletele celor doi concurenţi. Noi le ţinem pumnii!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Pepe şi Andreea Toma - locul 2 la ediţia a IV-a

Deşi au muncit foarte mult şi şi-au dorit din tot sufletul să treacă de duel, Andreea şi Paul au fost eliminaţi în a patra ediţie Dansez pentru tine.

Săptămâna viitoare, la duel sunt perechile formate din Daniel Niţoiu şi Alexandra şi Catrinel Sandu şi Ionuţ, cei care săptămâna trecută erau pe locul 1.

Iată clasamentul perechilor în a patra ediţie Dansez pentru tine:

1. Aylin Cadir şi Ovidiu Danci

2. Pepe şi Andreea Toma

3. Jojo şi Ionut Tanase

4. Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu

5. Daniel Nitoiu şi Alexandra Maresi

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

„Boxez” pentru tine - Pepe, făcut KO de gălăţeanca Andreea Toma

Latin-lover-ul Pepe şi partenera lui originară din Galaţi au transformat, vineri noaptea, ringul visurilor de la „Dansez pentru tine” în ring de box. Andreea Toma l-a pus la pământ pe Pepe cu un KO care l-ar fi făcut invidios pe Lucian Bute. Şase note de zece au urcat perchea formată din Pepe şi Andreea pe locul secund al podiumului.

La începutul emisiunii, Andreea şi-a amintit cu nostalgie de Galaţi, oraşul pe care l-a părăsit pentru a-şi urma partenerul de dans sportiv în celălalt capăt al ţării, la Timişoara. Familiei Toma nu i-a fost deloc uşor să lase totul în urmă, serviciu, prieteni, colegi, rude, pentru a începe o viaţă nouă la atâţia kilometri distanţă, dar s-a adaptat tocmai pentru a-i fi alături ambiţioasei şi talentatei dansatoare, Andreea.

Pepe şi partenera lui au început seara de dans destul de stângaci, cu o samba. Andreea a jucat rolul graţioasei Cenuşăresei şi a dansat perfect chiar şi atunci când a rămas încălţată doar cu un singur pantof. În schimb, Pepe a reuşit pentru câteva clipe să se încurce în propriile picioare, dezechilibrându-se, dar a izbutit să-şi revină şi să o ridice pe Andreea deasupra capului, într-o priză spectaculoasă. Juriul i-a acuzat iar de nesiguranţă.

La cel de-al doilea dans, freestyle, Pepe şi Andreea au transformat „Dansez pentru tine” în „Boxez pentru tine”. Spectacolul celor doi boxând pe ritmuri muzicale a fost senzaţional. La final, Pepe a fost pus la pământ de „pumnul” Andreei şi nu s-a mai ridicat. Singurul care n-a gustat originala coregrafie, a fost, ca de obicei, cârcotaşul Mihai Petre, care a susţinut că s-a plictisit privindu-i cum lovesc pe muzică. A fost singurul care le-a dat nota 9, restul juriului a avut opinie unanimă – 10!

Andreea şi Pepe au urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului şi au scăpat de ameninţarea duelului. Îi aşteaptă o nouă săptămână de antrenamente şi noi le dorim succes!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Pepe şi Andreea Toma au ajuns la duel

Un adevărat Michael Jackson al Bollywoodului, dansând cu foc pe ritmuri indiene alături de frumoasa lui parteneră, Andreea Toma, acesta a fost spectacolul pe care l-a oferit Pepe vineri seara pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”. Şirul de note de zece care a urmat a fost bagatelă pe lângă gestul făcut de necruţătorul Mihai Petre de a se ridica în picioare pentru a-i da nota maximă. Dansul indian l-a făcut şi pe Willmark să se urce pe masă în semn de respect. Dar adevăratul număr cu care Pepe a uimit juriul şi publicul a fost dansul la bară. îmbrăcat în pantaloni negri, mulaţi, de latex, şi o cămaşă neagră, Pepe şi-a azvârlit verigheta şi a executat adevărate acrobaţii la bară, juriul întrebându-se de unde are latin-loverul atâta experienţă în acest dans. Revenit cu picioarele pe pământ, a dansat un tangou pasional cu Andreea. Graţia, performanţele şi anii de experienţă în acest dans şi-au spus cuvântul, Andreea uimind din nou juriul.

Mai impresionante decât dansurile celor doi au fost momentele pe care tânăra originară din Galaţi le-a petrecut acasă la Pepe, înconjurată de numeroasele şi mai ales prietenoasele lui rude. Andreea a primit o groază de cadouri de la familia lui Pepe, printre care un trening pentru antrenamente, o giacă de iarnă, un lănţişor de aur inscripţionat cu numele ei şi un uriaş urs de pluş roz.

Surpriza sau mai degrabă şocul cel mare avea să vină la finalul emisiunii. în loc să fie pe podium, aşa cum s-a întâmplat de şase ori până acum, Pepe şi Andreea au ajuns la duel. Motivul? Trei dintre perechile din concurs, printre care şi ei, au obţinut acelaşi punctaj. în consecinţă, au intrat la duel cu singura pereche care a obţinut note mai mici. Rămâne de văzut dacă la ediţia de vinerea viitoare, Andreea şi Pepe vor primi suficiente SMS-uri din partea publicului pentru a rămâne mai departe în concurs. Succces!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

„Dansez pentru tine” Pepe, în duel pentru visul Andreei Toma

în această seară, pe ringul de la Pro Tv, Pepe şi Andreea Toma se vor lupta pentru un loc pe podiumul marelui concurs, în cel mai mare duel din istoria „Dansez pentru tine”. Dacă nu-l câştigă, visul Andreei Toma, de a-şi continua performanţa la dans sportiv, dar şi de a le oferi părinţilor ei o casă şi de a le răsplăti eforturile şi sacrificiile pe care le-au făcut pentru ea s-ar putea nărui în această seară. Frumoasa şi talentata Andreea locuieşte acum la Timişoara, dar s-a născut, a crescut şi a reuşit cele mai frumoase performanţe în dans sportiv la Galaţi, oraş pe care a fost silită să îl părăsească pentru a-şi urma partenerul de dans sportiv. Motive în plus pentru ca lupta să fie şi mai aprigă, iar duelul celor patru perechi să fie unul exploziv. Stilurile de dans ale acestei ediţii sunt funky jazz, folclor internaţional şi un dans potrivit pentru bal mascat.

Pepe adoarme în paşi de dans

După cum anunţă Pro Tv, Pepe repeta toată ziua, de dis-de-dimineaţă până târziu în noapte, ba mai mult, se surprinde şi înainte de culcare numărând paşii de la coregrafie. Potrivit Pro Tv, Pepe este convins că Andreea, merită să câştige şi cel mai frumos cadou pe care i-l poate face este să danseze perfect: “Când ne iese un dans bine, Andreea este mai fericită ca oricând. îmi doresc să ajung în finală şi să câştigăm. Pentru Andreea, aceasta este şansa vieţii ei, este cel mai important tren pe care trebuie să-l prindă, iar rolul meu este să o ajut să-l prindă, să fiu trup şi suflet dedicat scopului ei”, a declarat Pepe la Pro Tv.

Oricât de bine ar dansa, oricât de spectaculoasă ar fi coregrafia, oricâte linii de note de zece ar da juriul entuziasmat de prestaţia lor, cei care vor decide dacă Pepe şi Andreea merg mai departe sunt telespectatorii, prin votul lor. Pepe şi partenera lui îşi doresc să se bucure de simpatia telespectatorilor să şi primească SMS-urile cele mai multe la 1322 cu textul “Pepe”. De voturile primite depinde familia Andreei şi şansa ei de a reprezenta cu succes şi onoare România la concursurile internaţionale de dans sportiv.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Bătălia pentru 60.000 de euro. Pepe şi Andreea Toma, în Marea Finală “Dansez pentru tine”

Pepe - chel, în chip de Popeye Marinarul, a dansat mambo cu haioasa Olive - Andreea Toma, apoi a fost tot atât de african pe cât poate fi un latin-lover. La final, după un funky-jazz dezlănţuit, i-a oferit o acadea partenerei originare din Galaţi. După ce au reeditat succesul nebun de la belly-dance - dans din buric - făcându-l pe zgârcitul Mihai Petre să se ridice din nou în picioare ca să-i noteze cu zece şi au făcut furori pe ritmuri de reggaeton, Pepe şi Andreea au convins publicul că merită să câştige. Vineri seara, pe ringul visurilor de la Pro Tv, Pepe şi Andreea au trecut cu bine de marele duel şi sunt siguri că vinerea viitoare vor ocupa un loc pe podiumul învingătorilor de la “Dansez pentru tine”.

Emoţiile Andreei au fost imense şi, la cei 15 ani ai ei căliţi în sute de antrenamente istovitoare şi în zeci de concursuri importante, i-au dat lacrimile când şi-a văzut mama dansând pentru ea alături de antrenorul de dans sportiv. Andreea a fost catalogată drept „revelaţia concursului”. Atât Pepe cât şi juriul şi concurenţii rămaşi în competiţie sunt ferm convinşi că Andreea trăieşte doar pentru dans, că va ajunge o mare dansatoare care ne va reprezenta cu brio la competiţiile internaţionale. Dincolo de dorinţa ei de a continua performanţele sportive, se află năzuinţa imensă de a-şi ajuta familia, de a avea o locuinţă în locul celei pe care au lăsat-o în urmă, la Galaţi, şi de a-şi readuce acasă tatăl şi fratele, plecaţi la muncă în Marea Britanie.

Bătălia Marii Finale se va duce pentru suma de 60.000 de euro. Cine va câştiga marele premiu va decide, însă doar publicul. Pepe şi partenera lui pot fi votaţi trimiţând SMS „Pepe” la 1322 sau la numărul de telefon 0900.760.408. Noi le ţinem pumnii!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Pepe şi Andreea Toma dansează pentru 60.000 de euro

Începând din această noapte, viaţa talentatei dansatoare originare din Galaţi Andreea Toma s-ar putea schimba definitiv În bine. Tânăra de numai 15 ani ar putea avea o casă În locul celei din Galaţi, pe care a trebuit să o părăsească. Tatăl şi fratele ei s-ar putea Întoarce acasă, n-ar mai fi siliţi să muncească din greu pentru un euro În Marea Britanie.

Andreea n-ar mai fi nevoită să-i cumpere Pepe haine groase de iarnă şi cizme călduroase, pentru că a prins-o iarna În pantofi, n-ar mai fi silită să danseze cu un picior desculţ pentru că pantoful de dans Îi sare din picior În timpul concursului şi, mai mult decât toate, ar avea şansa să ajungă la toate competiţiile internaţionale la care până acum n-a putut să viseze din cauză că nu avea bani de deplasare şi de rochii. Iar numele ei, sinonim deja cu performanţa În dans sportiv ar deveni şi mai cunoscut lumii Întregi. Toate acestea ar putea deveni realitate dacă Andreea Toma şi Pepe ar lua marele trofeu la „Dansez pentru tine” - 60.000 de euro. Visul Andreei depinde Însă nu doar de execuţia extraordinară a dansurilor ci de voturile telespectatorilor care au de ales Între povestea Andreei de numai 15 ani şi alte două poveşti Înduioşătoare de viaţă şi de reuşită.

În această seară, pe ringul visurilor de la Pro Tv se va da bătălia finală a acestui sezon „Dansez pentru tine”. Decorul şi spectacolul va fi unul de basm. După cum a dezvăluit Pro Tv, va fi un adevărat Bal al Iernii În care şi fulgii vor fi prezenţi. Seara magică a finalei va fi desăvârşită de cele trei dansuri În care echipele se vor Întrece: un spectaculos musical, un retro hip-hop demn de anii ’90 şi un nou dans plin de farmec, pasiune, senzualitate şi ritm – flamenco. Noi am spune că acest ultim dans este special ales pentru latin-loverul Pepe! Voturile telespectatorilor vor decide cum va arăta podiumul şi cine va primi marele premiu de 60.000 de euro. Pepe şi partenera lui pot fi votaţi trimiţând SMS „Pepe” la 1322 sau la numărul de telefon 0900.760.408. Noi le ţinem pumnii! Succes!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Pepe şi Andreea Toma - locul 3 şi 18.000 de euro

Vineri, 2 decembrie, la Marea Finala a emisiunii “Dansez pentru tine”, Jojo si Ionut Tanase au cistigat Marele Premiu de 60.00 de euro si trofeul “Dansez pentru tine”. Pe locul al doilea si cistigatoarea premiului de 20.000 de euro s-a clasat echipa formata din Catrinel si Ionut. Pepe si Andreea Toma, una dintre cele mai apreciate perechi din acest sezon al doisprezecelea al emisiunii “Dansez pentru tine”, a obtinut si ea un loc important pe podium, reusind sa intre in posesia premiului de 15.000 de euro corespunzator locului al treilea, si a inca 3000 de euro oferiti din partea juriului si a echipei ProTv. Cu 18.000 de euro, visul Andreei se poate considera implinit.

Camelia Cavadia, PR Manager ProTV

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.