Jump to content

Oţelul a câştigat cu 4-0 la Buzău


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul a câştigat cu 4-0 la Buzău

Echipa Oţelul Galaţi a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, în care atacantul gălăţenilor, Emil Jula, a realizat un hattrick. Golurile au fost marcate de Jula '28, '54, '86 şi Viglianti '85.

În minutul 28, Emil Jula a deschis scorul pentru Oţelul, după ce marcat cu un şut de la opt metri, după o pasă de la Viglianti. După marcarea golului, Jula şi-a ridicat tricoul, arătând mesajul "La Mulţi Ani, Lara". Emil Jula a marcat din nou, în minutul 54, cu capul din opt metri, după o centrare de la Sălăgean. Argentinianul Gabriel Viglianti a marcat cu capul de la 7 metri, în minutul 85, după o centrare de la Jula, de pe partea stângă. Un minut mai târziu, Emil Jula a marcat din cădere al treilea său gol în meciul de miercuri, după o centrare de pe dreapta.

Au evoluat formaţiile:

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 6. Tudose, 15. Vlaicu (18. Nejneru '62), 26. Eze - 5. Doicaru, 14. Bicfalvi (8. Paleacu '46), 19. Liţu, 9. Ioviţă - 20. Cl. Ionescu, 21. Simion (99. Nunes '56). Antrenor: Ştefan Stoica

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 2. Cojoc (5. Adr. Ionescu '65), 3. Nogo, 31. Jelev, 15. Sălăgean (7. Elek '88) - 10. Paraschiv, 18. Sg. Costin, 9. Viglianti, 23. Deac - 19. D. Stan (14. Silviu Ilie '80), 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Paleacu '58, Tudose '90+2 / Jula '28, Deac '37, Sg. Costin '55

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor şi ajutat la cele două linii de Bela Szoke şi Dan Roşu, în timp ce Radu Petrescu a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Nicolae Dobrescu şi Gheorghe Moise.

La partidă au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, între care şi 50 de suporteri gălăţeni.

Petre Grigoraş: Mi-a fost frică de meciul cu Gloria Buzău

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, că s-a temut de meciul cu Gloria Buzău, câştigat de gălăţeni cu scorul de 4-0. "Mi-a fost foarte frică de acest joc, dar a fost o victorie clară, meritată. Mă bucur că ne-am îndepărtat de zona periculoasă. M-aş fi mulţumit şi cu un punct. Cu o victorie contra Ceahlăului suntem asiguraţi de evitarea retrogradării", a declarat Grigoraş.

Ştefan Stoica: Avem şanse mari să rămânem în Liga I

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, miercuri, că echipa Gloria Buzău are şanse mari să rămână în Liga I, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi. "N-am pierdut niciodată cu scorul acesta. Nu-mi explic ce s-a întâmplat. Se joacă în continuare pentru rămânerea în Liga I. Îmi pare foarte rău pentru copiii mei, nu meritau să li se întâmple aşa ceva. N-a mers nimic azi, n-am avut putere, n-am avut concentare, n-am avut tonus, n-am avut nimic. Acum trebuie să încerc să le ridic moralul. Este foarte important să-i fac să nu renunţe la luptă. Trebuie să câştigăm cât mai multe puncte în ultimele trei etape. Chiar şi cu înfrângerea asta, sunt şanse mari să rămânem în Liga I", a declarat Stoica.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.