Jump to content

Candidat PNŢCD la Primarie

dcp100168

Recommended Posts

Candidat PNTCD la Primarie

Constantin Telegan şi-a anunţat ieri candidatura din partea PNT-CD la primăria Galaţiului. Viitorul candidat are încredere în gălăţeni că-l vor sprijini pe parcursul campaniei electorale şi spera că-l vor vota. Ţărănistul dă exemplu Timişoarei şi vrea ca oraşul nostru să devină un oraş european, vrea ca Galaţiul să fie al doi-lea oraş din ţară. "Vreau să aduc Galaţiul acolo unde a fost el până în 1939, vreau să fie al doilea oraş din ţară. Vreau să dezvolt tot ce ţine de Galaţi", a declarat Constantin Telegan. Candidatul PNT-CD nu se teme de nimeni. "De Dumitru Nicolae s-au săturat cetăţenii, sunt plictisiţi şi deja are două mandate. Eugen Durbacă a scăzut în sondaje, PD-ul nu ştie pe cine să bage la alegeri. Nu mă tem nici de Marius Stan pentru că nu are experienţă politică şi primăria nu trebuie transformată într-un stadion. Marius Stan are o echipă controversată în spate, se ştie că este sprijinit de Sorin Ovidiu Vântu şi Maricel Păcuraru. Alţi candidaţi de care să mă tem nu văd", a spus Constantin Telegan. Dacă va ajunge primar, preşedintele PNT-CD Galaţi vrea să schimbe oraşul din temelii, vrea o zonă industrială dezvoltată, vrea locuri de muncă şi mai vrea să unească Galaţiul cu Brăila. "Vreau ca după 12 ani de mandat la primărie să am două statui, una în Galaţi şi una în Brăila, pentru realizările mele, asta vreau. Mă bazez pe galateni că vor veni la vot şi vor vota omul care le va schimba viaţa", a mai spus Constantin Telegan, printre ale căruiambiţii electorale se mai numără şi eliminarea maidanezilor de pe străzilor oraşului, dar şi a cailor, tot mai des întâlniţi în buricul târgului. În opinia viitorului candidat, în Galaţi nu s-a schimbat nimic până acum, decât doi - trei oameni care au ajuns foarte bogaţi şi dacă vor mai fi odată la putere vor cumpăra oraşul. Nici PSD nu stă prea bine în opinia aceluiaşi om politic. "Dacă mai vine o dată Durbacă la putere se va schimba numele oraşului în Durbi-city, are puterea să cumpere Galaţiul. PSD-istii dacă mai vin o dată la putere nu vom mai avea pensionari pentru că ei îşi ucid electoratul. În câţiva ani nu vom mai avea această categorie de oameni, îi omoară pur şi simplu. Cred că eu pot fi o soluţie pentru Galaţi", a conchis Constantin Telegan.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=4

Promite şi omul, ce să facă :d

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.