dcp100168 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hai să ne jucăm! Unde va cădea satelitul?Satelitul american scapat de sub control ar putea cadea pe Pamant in februarieUn satelit spion american de mari dimensiuni a scapat de sub control si ar urma sa cada pe Pamant la sfarsitul lunii februarie sau inceputul lui martie, relateaza BBC Romania. Informatia a fost furnizata de surse din guvernul american, care au tinut sa ramana anonime. Satelitul a pierdut sursa de putere si propulsia si ar putea contine substante periculoase.Pe de alta parte, un oficial a spus ca numerosi sateliti au iesit de pe orbita si au cazut pe pamant de-a lungul anilor, fara sa provoace daune.
sciacallobiondo Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Sa fac sau nu leasing pt. masina? Macar conduc o luna si scap de rate si de batranica mea Dacia. R.I.P.
aly21 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pai din fericire nu cade, ca se dezintegreaza in aer... Inca 60 milioane de dolari aruncate in vant.
dcp100168 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Marina militara americana a reusit sa distruga satelitul de spionaj scapat de sub control, a anuntat intr-un comunicat Departamentul Apararii. Satelitul a fost doborat, la 247 de kilometri deasupra Oceanului Pacific, de o racheta tactica modificata (SM-3) lansata de pe nava USS Lake Erie.
riaji Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Daca va veni vreo ploaie de sateliti, atunci sa vedem marina militara americana...
kos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Unde a cazut? Sau nu a cazut? Ce s-a intamplat pana la urma ? Ca am uitat si nu vreau sa ies de forum si sa caut pe net.
dcp100168 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Unde a cazut? Sau nu a cazut? Ce s-a intamplat pana la urma ? Ca am uitat si nu vreau sa ies de forum si sa caut pe net. Scrie mai sus
kos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Unde a cazut? Sau nu a cazut? Ce s-a intamplat pana la urma ? Ca am uitat si nu vreau sa ies de forum si sa caut pe net. Scrie mai sus Multam !
Recommended Posts