Jump to content

Dorinel Munteanu, dorit la MSV Duisburg


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Dorinel Munteanu, dorit la MSV Duisburg

Presa germana scrie astazi ca Dorinel Munteanu ar fi dorit ca antrenor la echipa germana MSV Duisburg, ocupanta locului 14 in 2.Bundesliga.

Certurile permanente si starea financiara precara a Otelului Galati pun sub semnul intrebarii pozitia lui Dorinel Munteanu pe banca echipei galatene. Fostul antrenor al Stelei a vrut sa demisioneze la inceputul acestui sezon, dar Marius Stan l-a intors din drum, perspectiva antrenarii in Champions League fiind prea puternica pentru a fi abandonata.

Otelul nu a acumulat niciun punct in primele 3 meciuri, in campionat situatia este destul de slaba, astfel ca o plecare a lui Munteanu este din nou in actualitate. Se pare ca Munteanu ar putea ajunge in Germania, acolo unde MSV Duisburg, ocupanta pozitiei a 14-a in 2.Bundesliga ar putea avea nevoie de un antrenor, dupa ce croatul Milan Sasic ar putea fi demis datorita rezultatelor slabe.

Dorinel Munteanu a evoluat timp de 8 ani in Bundesliga. Patru sezoane le-a petrecut la FC Koln, iar patru sezoane la VFL Wolfsburg, in ambele situatii el devenind unul dintre jucatorii de baza ai echipei pentru care a evoluat.

sport365.ro

Link to comment
Share on other sites

14 (de fapt 15 in momentul asta) in 2.Bundesliga e cam putin. Primul loc peste "linie"...

Bine, la ce tzurca se joaca in capionatul romanesc va fi o mare problema de "adaptare".

mi se pare mai corect asa - sa se afirme, urcand o echipa, nu coborand una :))

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: "Concret, nu am discutat cu nimeni din Germania, mai multe nu pot sa va spun acum"

Presa din Germania a scris in ultima perioada ca MSV Duisburg (formatie din liga a doua germana) este interesata de serviciile lui Dorinel Munteanu, tehnician care a impresionat in Liga 1 dupa ce a cucerit titlul cu Otelul Galati.

"Nu am discutat concret cu nimeni din Germania, sunt antrenorul Otelului, iar in acest moment ma gandesc doar la meciul cu Manchester", a precizat "Munti" pentru HotNews.ro in legatura cu o eventuala plecare in fotbalul german. "Sunt antrenorul Otelului, iar in acest moment ma gandesc doar la meciul cu Manchester din Champions League. Va fi o intalnire extrem de grea peste care speram sa trecem cu bine. Discutiile legate de o eventuala plecare a mea sunt doar speculatii de presa. Nu am discutat concret cu nimeni din Germania. Asta este tot ce pot sa va spun in acest moment", a declarat Dorinel Munteanu pentru HotNews.ro.

"Cele mai frumoase momente din cariera mea le-am petrecut in Bundesliga. Sa antrenez in Germania este nu numai un adevarat vis pentru mine, ci si o tinta. Presedintele clubului (nr. Marius Stan) nu-mi va pune niciun fel de obstacole in acest sens", a precizat Dorinel pentru Bild.

Conform presei germane, "Munti" ar putea pleca de la Galati dupa urmatoarea partida a campioanei.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dorinel Munteanu neagă faptul că ar fi primit oferte de a antrena în Germania

Tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, a negat duminică faptul că ar fi primit oferte pentru a antrena vreo echipă din Germania, după ce presa germană a scris că fostul internaţional român ar putea pregăti pe MSV Dusiburg, din 2.Bundesliga.

"Nu plec în Germania, ştiţi cum e cu ce se scrie. Eu am un contract cu Oţelul Galaţi. Chiar şi dacă am început mai puţin bine acest campionat, eu îl voi respecta. Se fac de aceea şi aceste speculaţii că plec în Germania la mai ştiu eu ce echipă, dar nu e aşa. Deocamdată sunt stabil la Galaţi, cât timp am rezultate, dar mai târziu nu ştiu ce va fi. Nu au fost oferte din partea celor din Germania decât prin presă, au venit numai prin presă, eu, unul, nu am discutat aşa ceva cu nimeni de acolo", a spus Munteanu.

Totuşi, Munteanu a admis că i-ar plăcea foarte mult să antreneze în Germania, dar poate da curs şi unei oferte venite din altă parte. "Eu de când m-am apucat de antrenorat am un vis, sau nu e bine spus vis, îmi propun să fiu cât mai sus în clasament, asta e clar. Şi recunosc că mi-ar place cel mai mult în Germania, dar dacă vine o echipă din altă parte şi nu mai am contract cu Oţelul, poate mă duc acolo. Dar nu e nimic deocamdată, numai presa a făcut speculaţii, de aceea nici nu am dat nicio declaraţie despre acest lucru", a afirmat el.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.