Jump to content

Vasluian ucis la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Vasluian ucis la Galaţi

În seara zilei de 23.04, ora 22,00, în timp ce se aflau în încinta unui bar din Galaţi, între C. Nelu Dan, de 34 ani, din com. Tacuţa, jud. Vaslui, muncitor necalificat pe un şantier de construcţie din Galaţi, şi C. Mihai, de 24 ani, din Galaţi, fără antecedente penale, a izbucnit un conflict spontan, în cursul căruia cel din urmă l-a lovit pe primul cu un cuţit în zona inimii şi în alte părţi ale corpului. În urma agresiunii, C. Nelu Dan a suferit o hemoragie externă profundă şi a decedat. Victima era cazată la etajul imobilului în care se află amplasat barul şi sărbătorise cu mai mulţi colegi ziua onomastică a şefului de echipă. În prezent, are loc necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei morţii. C. Mihai a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Înjunghiat mortal, fără motiv, pe o stradă din Galaţi!

Un bărbat din Vaslui, tată a doi copii, a căzut străpuns de cuţitul unui necunoscut care l-a înjunghiat în inimă fără niciun motiv. În scurt timp, polţiştii l-au prins pe cel care i-a luat viaţa - un tânăr de 24 de ani. Suspectul a recunoscut crima şi a mărturisit senin că nu avea nimic de împărţit cu victima sa. Este cercetat pentru omor şi riscă ani grei de închisoare. Tânărul a povestit că avea de gând să se răzbune de fapt pe un coleg de-al victimei. S-a întâlnit aseară cu mai mulţi cunoscuţi ai celor doi bărbaţi, iar când a văzut că cel cărui îi purta pică nu se afla printre ei, a ieşit pe stradă cu un cuţit în mână şi l-a înfipt în prima persoană pe care a întâlnit-o. Victima muncea la ridicarea mall-ului din Galaţi. Soţia lui este în stare de şoc. Îl aştepta astăzi acasă, să facă pregătirile pentru Paşte şi să cumpere cadouri pentru cei doi copii de 2, respectiv 12 ani.

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/inj ... alati.html

Link to comment
Share on other sites

Muncitor vasluian omorât fără motiv la Galaţi

Crimă în Săptămâna Mare

Un bărbat de 34 de ani din Vaslui, care lucra în Galaţi, a fost înjunghiat mortal miercuri seară, în plină stradă. Victima coborâse cu mai mulţi colegi din apartament ca să ducă la un magazin o navetă de bere. S‑a întâlnit în faţa chioşcului cu un individ care l‑a întrebat doar dacă este cazat în vila din apropiere. Apoi, acelaşi individ a intrat într‑un bar, a luat un cutit şi l‑a lovit pe bărbatul de 34 de ani direct în inimă. Lovitura i‑a fost fatală!

Răzbunare fără noimă

Dan Cozma avea 34 de ani şi era cazat la o vilă împreună cu alţi muncitori care lucrau la ridicarea unui mll. Aseară, muncitorii sărbăoriseră un coleg şi au coborât să ducă la magazin sticlele goale. Atunci s‑au întâlnit cu un tânăr de 24 de ani. Când i‑a zărit, acesta din urmă şi‑a adus aminte de cearta pe care o avusese cu unul dintre muncitori. S‑a hotărât să se răzbune şi să‑l lovească pe primul care îi iese în cale.

Paul Cozma, fratele victimei, îşi aminteşte: "Băiatul i‑ar fi întrebat dacă stau la vila cutare şi Dan ar fi răspuns că da. Ce nu i‑a convenit�?".

"Am coborât, povesteşte unul dintre colegi, am dus naveta şi când am ieşit el ne‑a întrebat dacă stăm aici, la Sanda. Colegul nostru, cel care a murit, a zis că da, care este problema? Atât, şi celălalt a scos cutitul şi a dat în el".

O familie îndoliată

Bărbatul de 34 de ani nu a mai avut nicio şansă. Lovitura de cuţit primită în inimă i‑a fost fatală. A lăsat în urmă doi copii şi o soţie care îl aşteptau acasă, să petreacă Paştele împreună.

"Criminalul s‑a întors în barul de unde ieşise şi cineva l‑a atenţionat pe fratele meu să fugă, că individul a luat ceva din bar. Dintr‑o lovitură a căzut! Ultima dată când am vorbit la telefon mi‑a povestit că îi spusese soţiei că îi pregăteşte o supriză frumoasă de Paşte. Şi uite ce bucurie i‑a făcut�", zice şi Sorin Cozma, celălalt frate al victimei.

Imediat după incident agresorul a încercat să se facă nevăzut. Poliţistii l‑au găsit însă imediat, la câteva străzi de locul unde s‑a petrecut tragedia.

Ani grei de închisoare

"Un individ i‑a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona inimii şi în alte părţi ale corpului unui cetăţean. Victima este din Vaslui şi lucra la construcţia unui mall. Omul a decedat în urma acestor lovituri", declară comisarul‑şef Ştefan Căpătan, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi.

Subcomisarul Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi completează: "Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie cercetat pentru omor calificat".

Tânărul de 24 de ani riscă să petreacă următorii 25 de ani după gratii pentru că a luat viaţa unui om pe care nici măcar nu îl cunoştea.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23728

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.