Jump to content

Oţelul, amical cu Ceahlăul la Focşani


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul, amical cu Ceahlăul la Focşani

Campioana României la fotbal va profita de fereastra competiţională de la finele acestei săptămâni pentru a susţine un joc de verificare.

Sâmbătă, de la ora 14.00, pe arena „Milcovul” din Focşani, roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu vor întâlni Ceahlăul Piatra-Neamţ. „Ne-am înţeles să jucăm cu nemţenii cam la jumătatea distanţei. Ştiu că terenul de la Focşani este bun şi sper să iasă un meci util”, ne-a declarat ieri antrenorul Oţelului, aflat pe aeroportul Otopeni înainte de a decola spre Germania, acolo unde are domiciliul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Otelul - Ceahlăul 0-1

Min 70 Chitosca e faultat in flancul drept al atacului nemtean, iar in urma loviturii liberii Ceahlaul deschide scorul, prin Andrei Pavel, cu capul: 0-1

M. Stan: "A fost o miscare buna, un antrenament reusit insa rezultatul nu e unul concludent avand in vedere si starea precara a terenului de joc. Mai bine jucam la Galati unde gazonul era mult mai bun."

Dorinel Munteanu: "Nu sunt dezamagit de rezultat. Am crezut ca venim la Focsani ca sa jucam pe un teren bun insa conditiile de aici nu au foste cele pe care le asteptam. Ce concluzii sa trag dupa aceasta partida? Toti jucatorii au fost modesti! Nu am de gand sa schimb strategia, noi avem deja un drum pe care il continuam de 2 ani si jumatate."

dunareabatrana.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.