Jump to content

Premii naţionale pentru trupa studenţească "De ce ficatul?"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Premii naţionale pentru trupa studenţească "De ce ficatul?"

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi a participat în perioada 11-13 noiembrie 2011 la Galele Teatrului Studenţesc "Seri în lumea Thaliei", organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, cu piesa "Sulamita". Evenimentul s-a desfasăşurat în sala de spectacole a Centrului Cultural "Aurel Stroe", din Buşteni.

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi a fost reprezentată de trupa de teatru "De ce ficatul?", care a prezentat în concurs piesa "Sulamita", după un text scris de Alina Nelega si Ion Minulescu. Din distribuţie fac parte printre alţii Diana Tănase, Elena Bujor - care joacă un rol masculin - Iulian Munteanu, Iustinian Turcu şi Maura Munteanu. Regia aparţine lui Eduard Popov.

Trupa "De ce ficatul?" s-a evidenţiat şi a fost răsplătită anul acesta cu mai multe premii, printre care premiul al treilea pentru cea mai bună actriţă în rol secundar - Diana Tănase şi tot premiul al treilea pentru cea mai bună actriţă în rol principal - Maura Munteanu.

În perioada următoare trupa de teatru "De ce ficatul?" va participa în 25-27 noiembrie 2011 la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului "Eugene Ionescu ", Ediţia a XVII-a, Bucureşti şi la Festivalul Internaţional de Teatru "Zilele Teatrului Ludic", Ediţia a IV-a, care se va desfăşura între 6 şi 10 decembrie la Iaşi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.