Jump to content

Firma Racricom Galaţi, premiată pentru rata de creştere a afacerilor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Firma Racricom Galaţi, premiată pentru rata de creştere a afacerilor

Ziarul Financiar, Enterprise Investors şi BCR, cu sprijinul Asociaţiei Triple Helix, au premiat joi opt companii din zona Moldovei, din domeniul construcţiilor, textilelor, distribuţiei şi industriei alimentare, pentru cele mai mari rate de creştere ale afacerilor în ultimii doi ani. Premiile au fost oferite în cadrul evenimentului "Campioni în business", organizat la Iaşi.

În Moldova, cele mai mari creşteri în privinţa cifrei de afaceri le-au înregistrat firmele de construcţii GEPROCON Iaşi, Construcţii Hidrotehnice Iaşi, Con Bucovina Suceava, firma de distribuţie medicamente Farma Rod Iaşi, producătorul de scaune auto pentru copii TE-ROX PROD Paşcani, firma Salbac din cadrul grupului Agricola Bacău, compania de distribuţie Racricom Galaţi şi Racova Vaslui, controlată de Adrian Porumboiu.

Cele mai bune rezultate au fost înregistrate de Farma Rod Iaşi, care în ultimii doi ani a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri anuală de 255%. Firma numără zece angajaţi şi a avut în 2010 afaceri de 33,8 milioane de lei, fiind condusă de un tânăr ieşean, proaspăt absolvent al Facultăţii de Farmacie.

Clasamentul celor mai dinamici antreprenori a luat în calcul aproape 3.400 de companii din toată ţara conduse de antrepenori independenţi şi care au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de aproape 100 de miliarde de euro şi peste 950.000 de angajaţi.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.