Jump to content

Ultimatum pentru patru fotbalişti de la Oţelul, aflaţi la final de contract


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ultimatum pentru patru fotbalişti de la Oţelul, aflaţi la final de contract

* Antal, Iorga, Ibeh şi Sârghi pleacă din iarnă dacă nu acceptă oferta clubului

Pentru şapte dintre fotbaliştii din lotul antrenat de Dorinel Munteanu contractele cu Oţelul expirau cel mai târziu vara viitoare, astfel că, pentru a nu risca plecarea lor gratis, ca jucători liberi, conducerea clubului le-a făcut oferte de prelungire. Trei dintre ei le-au acceptat, Milan Perendja, Ioan Filip şi Silviu Ilie semnând noi angajamente.

În schimb, Liviu Antal, Laurenţiu Iorga, John Ibeh şi Cristian SÎrghi Încă nu au acceptat oferta clubului, motiv pentru Marius Stan, directorul general al FC Oţelul, să anunţe că aşteaptă o decizie din partea lor cel mai târziu până la finalul sezonului, altfel ei nu vor mai apuca să joace În retur pentru echipa campioană.

„Ne gândim strategia pentru viitor şi vrem să ştim clar pe cine contăm. Cine nu semnează prelungirea contractelor acum, nu ne mai interesează pentru retur. Vor fi puşi pe lista de transferări, măcar să luăm ceva bani din transferuri decât să plece gratis la vară”, a declarat Marius Stan. Acesta a admis că există posibilitatea ca cei care vor intra În ultimile şase luni de contract să joace doar la echipa secundă anul viitor, În cazul În care nu se transferă În iarnă.

Într-o situaţie specială se află fundaşul Cristian SÎrghi, al cărui contract expiră la finalul acestui an, astfel că el ar putea să se transfere gratis de la Oţelul În pauza dintre tur şi retur, În cazul În care nu va alege să semneze un nou angajament cu echipa gălăţeană.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Antal, la cuţite cu Marius Stan

Liviu Antal a fost trecut pe lista neagra a clubului Otelul Galati dupa o disputa verbala cu Marius Stan. Presedintele galatenilor a anuntat ca Antal a fost pus pe lista de transferuri si va parasi mai mult ca sigur Otelul in iarna. In caz contrar, el va juca la echipa a doua.

Problemele disciplinare de la Otelul continua. Intrat in ultimul an de contract, Antal a refuzat prelungirea si a avut un dialog aprins cu Marius Stan in momentul in care i-a fost transmis ca nu va mai juca la prima echipa daca nu va semna.

Conducatorul galatenilor a anuntat joi ca Liviu Antal este ca si plecat de la Otelul. Sirghi, Iorga si Ibeh sunt si ei in aceeasi situatie, insa lor clubul le va propune prelungirea. "Foarte probabil ne vom desparti de Antal, va fi pus pe lista de transferuri. Trebuie sa-si gaseasca echipa inca de pe acum ca sa castigam si noi ceva. Daca-l iert? Pentru ca supararea sa-mi treaca trebuie sa faca ceva deosebit, sa fie un om normal", a spus Stan.

Liviu Antal s-a aflat pentru multa vreme in atentia lui Dinamo, insa si Steaua ar putea intra pe fir.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

Sârghi şi Iorga rămân la Galaţi

Înainte de meciul cu Basel din Ligă, patru jucători de la Oţelul nu semnaseră prelungirea contractelor cu Oţelul. Sârghi, Iorga, Ibeh şi Antal poartă negocieri cu cei din conducerea campioanei şi, conform unor surse, doar primii doi vor rămâne la Galaţi şi În retur. "Ibeh este la mâna lui Dorinel. Tehnicianul va decide dacă nigerianul va continua la Oţelul, pe când Antal va fi vândut aproape sigur", ne-a declarat o persoană din conducerea conducerea clubului gălăţean.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.