Jump to content

FC Vaslui - Oţelul Galaţi 1-0

Recommended Posts

Posted

Cinci autocare pentru fanii Oţelului

Conducătorii Peluzei Nord a stadionului „Oţelul” anunţă că sunt gata pentru marea provocare de la Vaslui, acolo unde campioana României va întâlni marea rivală finanţată de Adrian Porumboiu.

„Avem cinci autocare pentru fani. Transportul este gratuit, trebuie doar să-şi plătească biletul de intrare la meci. îi aşteptăm duminică, la ora 13.00, la stadion”, anunţă Dan Neculcea „Jancker”, liderul galeriei roş-alb-albastre.

Partida de la Vaslui va avea loc duminică, 4 decembrie, de la ora 18.00, în etapa a XVI-a a Ligii I.

viata-libera.ro

Posted

Dorinel Munteanu: "Vaslui nu e invincibilă! Nu m-a impresionat meciul lor cu Lazio!"

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că a urmărit partida dintre FC Vaslui şi Lazio din grupele Ligii Europa, şi a precizat că nu se teme de pentru meciul direct cu formaţia pregătită de Viorel Hizo, în etapa a XVI-a a Ligii I.

"Niciun joc nu seamănă cu altul şi chiar dacă Vasluiul a făcut o partidă bună, nu m-a speriat prestaţia lor. Duminică va fi cu totul altceva, este o luptă în campionat, avem în faţă o echipă bună, dar care nu este invincibilă. Obiectivul nostru este punct sau puncte, dar nu va fi uşor. Vasluiul are jucători buni, iar noi avem nevoie de multă determinare pentru a continua seria rezultatelor bune", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu nu consideră că partida cu FC Vaslui este una a orgoliilor. "Orgolii au doar cei care nu au minte, pentru mine, cele mai mari orgolii sunt punctele puse în joc. Nu am nimic de împărţit cu nimeni de la Vaslui, respect oraşul şi echipa. Văd că ne atacă şi ne provoacă cu orice prilej, este important că jucătorii să fie liniştiţi şi să se concentreze doar la joc şi cine va fi mai bun va câştiga", a completat Munteanu.

Tehnicianul Oţelului nu va putea conta pe Sârghi, accidentat şi Neagu, suspendat.

Munteanu mai spune că şi-ar fi dorit ca meciul din sferturile de finală ale Cupei României dintre Oţelul şi FC Vaslui să se joace anul acesta şi nu în primăvara anului 2012. "Mi-aş fi dorit să jucăm şi Cupa României, dar se pare că organizatorii cupei n-au ţinut cont de părerea noastră. Nu este normal ca o echipă să fie favorizată, şi noi şi ei am jucat din 3 în 3 zile, cine se văită e treaba lui. După părerea mea, s-ar fi găsit o dată la care putea să jucăm, chiar dacă ar fi fost 20 sau 21 decembrie", a precizat Munteanu.

prosport.ro

Posted

Alexandru Tudor, delegat la Vaslui - Otelul

Meciul FC Vaslui - Otelul Galati, programat duminica, la ora 18.00, în etapa a 16-a a Ligii I, va fi arbitrat de o brigada condusa la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Adrian Vidan si Dorin Mudura.

Arbitru de rezerva va fi Florin Miron, iar observatori Gheorghe Moise si Romeo Pascu.

Posted

Avancronica meciului FC Vaslui - Oţelul Galaţi

FC Vaslui a prins o zi foarte slaba in Regie, pierzand cu 1-0 in fata Sportului Studentesc. Acest esec i-a indepartat serios pe "galben-verzi" de titlu, pentru ca au ajuns la 12 p de liderul Dinamo. Jucatorii lui Hizo vor trebui sa castige neaparat meciul de maine cu Otelul Galati, echipa in fata careia au pierdut titlul in sezonul trecut. Intre suporterii celor doua echipe este o mare rivalitate, la fel si la nivelul conducerii, asltfel ca jucatorii vor trebui sa evolueze cu multa determinare pentru a forta victoria.

Antrenorul Viorel Hizo a spus că vrea victoria în meciul de mâine: "Oţelul e o echipă care joacă defensiv. Se mulţumeşte cu puţin, nu face spectacol. Au patru victorii la rând, toate la limită, iar la Cluj erau să o realizeze pe a cincea. Dacă vom reuşi să deschidem rapid scorul, nu vom avea emoţii. Cu Oţelul e greu până le dai gol, pentru că de ofensiva ei nu mi-e frică. Nu voi menaja pe nimeni, pentru că vreau victoria".

Echipa probabilă: Černiauskas - Milanov, Papp, Farkaš, Milisavijević - Adailton, Gladstone, Pavlović, L.Sânmărtean - Wesley Lopes, Temwanjera; Antrenor: Viorel Hizo; Accidentaţi: Cânu, Bălace, Annang; Suspendaţi: nu există.

FC Vaslui - Oţelul Galaţi

04.12.2011, Vaslui, Stadion: "Municipal", ora: 18:00, live Digi TV

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti)

Palmares: 12 5 5 2 15-8

Primul meci: 0-0 la Vaslui, la 22 octombrie 2005

Scor maxim: 4-0, la Vaslui, la 13 septembrie 2010

Otelul Galati a fost aproape de o victorie pe terenul lui "U" Cluj, acolo unde a condus inca din minutul 15 cu 1-0, dar a fost egalata in prelungiri. Echipa lui Dorinel Munteanu este in zona Europa League, acolo unde isi doreste sa joace in sezonul viitor. Pentru "otelari" vor urma doua meciuri deosebit de importante, in urma carora ar putea sa-si mai repare din imagine, pentru ca in aceasta toamna campiona a avut prestatii neconvingatoare chiar si atunci cand castiga. Obiectivul Otelului in ultimele doua meciuri in acest tur de campionat este de a obtine un punct la Vaslui si de a o bate in etapa urmatoare, acasa pe Rapid.

Oţelul are probleme de lot în duelul cu vasluienii. Mijlocaşul Ionuţ Neagu este suspendat după ce a primit un cartonaş galben la Cluj, iar fundaşul Cristian Sârghi este suspect de ruptură musculară şi ar putea rata toate meciurile până la finalul anului calendaristic. Prin urmare, argentinianul Alejandro Viglianti va reveni printre titulari, la fel şi sârbul Milan Perendija.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg.Costin, Sălăgean - L.Iorga, Giurgiu, Filip, Viglianti, S.Ilie - G.Paraschiv; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Sârghi; Suspendat: Neagu

Bilanţul Vasluiului la meciurile de acasă: 7 meciuri, 4 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângeri, golaveraj 13-5, 14 puncte

Bilanţul Oţelului la meciurile din deplasare: 8 meciuri, 4 victorii, 1 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 10-8, 13 puncte

Echipa FC Vaslui se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 24p, iar Oţelul Galaţi pe 7, cu 25p

RomanianSoccer vă recomandă să pariaţi astfel: FC Vaslui - Oţelul Galaţi va fi un meci in care se vor intalni cele mai valoroase echipe din Moldova. Cele doua cluburi au luptat in sezonul trecut pentru titlu, care i-a revenit pana la urma Otelului. Aceasta a jucat in grupele UCL, dar nu a reusit sa acumuleze niciun punct, in timp ce Vaslui, in UEL, este aproape de calificarea in 1/16-imi. Faptul ca participa in aceste competitii, a facut ca cele doua echipe sa fie la distanta mare in clasament de liderul Dinamo, loturile lui Hizo si Munteanu neavand forta de a lupta pe doua fronturi. Cele doua echipe se vor intalni si in sferturile Cupei Romaniei, dar meciul se va disputa anul viitor in martie. In sezonul trecut, FC Vaslui i-a luat Otelului 4p din 6. Echipa lui Hizo este usor favorita si maine, pentru ca joaca acasa si pentru faptul ca a avut o prestatie deosebit de buna in meciul cu Lazio. Cu siguranta jucatorii lui Munteanu s-ar multumi cu un rezultat de egalitate la Vaslui, pentru ca, la cum joaca in ultimul timp, la mica ciupeala, nu au cum sa spere la victorie. FC Vaslui - Oţelul Galaţi este meci de 1X.

romaniansoccer.ro

Posted

Suporterii Oţelului au fost urcaţi în autobuze şi trimişi la Galaţi

Suporterii echipei Oţelul, care au fost evacuaţi din stadion la meciul cu FC Vaslui din etapa a XVI-a a Ligii I, au fost urcaţi în autobuze şi trimişi la Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei aproximativ 500 de suporteri gălăţeni au fost urcaţi în cele cinci autobuze cu care au făcut deplasarea la Vaslui, au fost scoşi din parcarea stadionului Municipal, fiind trimişi spre casă. Câţiva suporteri au fost reţinuţi pentru că au aruncat cu petarde şi fumigene în teren. înainte de a părăsi parcarea stadionului, fanii Oţelului au făcut gesturi obscene şi au adresate cuvinte injurioase forţelor de ordine.

Meciul FC Vaslui - Oţelul a fost întrerupt aproximativ trei minute în prima repriză, după ce fanii gălăţeni au aruncat în teren cu petarde şi fumigene. în primul minut al jocului, fanii Oţelului au aruncat cu petarde şi fumigene în teren, iar arbitrul Alexandru Tudor a decis întreruperea meciului. După aproximativ trei minute, în care Alexandru Tudor s-a consultat cu observatorul Romeo Paşcu, arbitrul a decis ca partida să fie reluată.

După acest incident s-a decis evacuarea galeriei gălăţene. în minutul 19, jandarmii au început evacuarea celor aproximativ 500 de fani ai Oţelului. O parte dintre suporteri a încercat să opună rezistenţă.

Galeria echipei FC Vaslui a părăsit stadionul în semn de solidaritate cu fanii formaţiei Oţelul Galaţi, care au fost evacuaţi după ce au aruncat cu petarde şi fumigene în teren. în minutul 25, suporterii vasluieni au afişat un banner pe care scria "Jandarmeria strică bucuria" şi au părăsit stadionul Municipal.

Posted

FC Vaslui - Oţelul Galaţi 1-0

Echipa FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, în care vasluienii au jucat în inferioritate numerică în ultimele minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wesley, în minutul 11, care a reluat în plasă de la 8 metri după o pasă primită de la Milisavljevici.

FC Vaslui a jucat în inferioritate numerică din minutul 89, după eliminarea lui Papp pentru un fault asupra lui Paraschiv.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Pavlovici, Gladstone (R. Costin '78) - Adailton, Wesley, Sânmărtean (Gerlem '67) - Temwanjera (Jovanovici '75). Antrenor: Viorel Hizo.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgean - Filip (G. Paraschiv '46), Giurgiu - Iorga (Antal '57), Viglianti (Punosevac '81), S. Ilie - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Papp '82, '89, Gerlem '90+4 / Viglianti '61, G. Paraschiv '74, Punosevac '90+3.

Cartonaş roşu: Papp '89.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Adrian Vidan, Dorin Mudura (asistenţi) - Florin Miron (rezervă). Observatori: Gheorghe Moise, Romeo Paşcu.

La partida de la Vaslui au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Posted

Dorinel Munteanu: Am fost lipsiţi de agresivitate

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, că formaţia sa a fost lipsită de agresivitate şi îşi merită locul în clasamentul Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt dezamăgit de rezultat deşi au fost două reprize diferite. Vasluiul a avut prima repriză net superioară în care a şi dat un gol ca în curtea şcolii. Apoi a mai avut ocazii. Ştiam că întâlnim o echipă cu jucători valoroşi cărora le-am permis să conducă ostilităţile. Oţelul a fost lipsită de agresivitate. în a doua repriză am creat mai multă presiune. Vasluiul a mai avut una-două ocazii, dar şi noi am ratat din poziţii bune. Mi-aş fi dorit măcar un punct pentru a continua seria de rezultate bune din ultima perioadă. Nu avem ce face, mergem înainte şi sperăm să adunăm puncte. Ne merităm locul din clasament. Echipa mea nu este foarte bine pregătită. Punctul forte de anul trecut a scârţâit în acest sezon. Voi discuta cu cei din conducerea clubului pentru a vedea cum vom ridica jocul la nivelul pretenţiilor mele. Alexandru Tudor era unul dintre cei mai buni arbitri din România, dar acum a ajuns unul de pluton. Nu comentez mai mult pentru a nu fi suspendat", a spus Munteanu.

Viorel Hizo: Oţelul a fost astăzi într-o excursie, la fel ca în Liga Campionilor

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, că formaţia campioană a României a fost "într-o excursie", la fel ca în Liga Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un joc greu. Nu avem încă trei zile de la meciul cu Lazio şi acest lucru s-a văzut în ultimele minute de joc. Mă bucur că 70 de minute am jucat foarte bine. Trebuia să se termine şi cu norocul Oţelului, pe aruncat mingi către înainte. Oţelul a fost astăzi într-o excursie, la fel ca şi în Liga Campionilor. Faptul că ei au declarat că nu i-am impresionat cu nimic în meciul cu Lazio, înseamnă că nu au înţeles nimic. Nu am vorbit niciodată de o altă echipă, iar dacă Dorinel Munteanu şi alţii au probleme cu Adrian Porumboiu, să se lege strict de preşedinte. Să nu facă aprecieri despre alte echipe în necunoştinţă de cauză", a spus Hizo.

Posted

Jandarmeria Vaslui a amendat 16 suporteri ai echipei Oţelul Galaţi

Jandarmeria Vaslui a amendat 16 suporteri ai echipei Oţelul Galaţi, iar 14 dintre ei au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de şase luni, după incidentele provocate, duminică, la începutul meciului pierdut cu FC Vaslui, scor 0-1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Amenzile dictate au fost cuprinse între 250 şi 400 de lei, iar cuantumul total a fost 3.550 de lei.

Posted

Marius Stan îi critică dur pe jucători

"Jucatorii se gandesc numai la vacanta, se menajeaza! O sa le prelungim sederea la Galati, o sa-i tinem doar aici! Au uitat ca sunt fotbalisti!", a spus Marius Stan dupa meci.

Totodata, Stan i-a criticat dur si pe fanii galateni pentru ca au aruncat cu materiale pirotehnice. "E regretabil ca suporterii au facut un drum lung si au venit ca la razboi. Nu inteleg de ce au adus materiale pirotehnice! Aveam nevoie de sprijinul lor si uite ce s-a intamplat!", a mai spus Stan.

onlinesport.ro

Porumboiu: "Fotbalul mai învinge şi şmecheria"

"A fost o victorie meritata, am dovedit ca rar fotbalul mai invinge si smecheria. Ma refer la ce spun de cateva luni bune. Se simte cine are echipa, cine joaca, cine investeste si cine face ce face... Pe Adailton l-au oprit printr-o magarie! Ce cauta tusierul asta (n.n. Adrian Vidan) cu burta mai mare decat a mea? Pentru Tudor, jos palaria! De Otelul ce sa spun? Bufa-bufa, arunca mingea! Asta e fotbal ce joaca ei? Nu vedeti ce campioana avem?", a spus Adrian Porumboiu la Digi Sport.

onlinesport.ro

Posted

Oţelul plăteşte pentru fumigenele folosite de suporteri la Vaslui

Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a avut ieri pe rol dosarul privind incidentele provocate de suporterii gălăţeni prezenţi la meciul disputat duminica trecută, în deplasare, cu FC Vaslui.

FC Oţelul a fost sancţionată cu o amendă destul de drastică, în valoare de 15.000 de lei, în timp ce clubul organizator al acestui meci, FC Vaslui, aflat în culpă pentru controlul superficial făcut suporterilor la intrarea în stadion, a primit o amendă mai mică, de 10.000 de lei. Singura consolare a celor din conducerea grupării gălăţene, care se temeau de o eventuală suspendare a terenului sau de o decizie de a juca cu porţile închise meciul de duminică de pe teren propriu cu Rapid, este că nu s-au dictat astfel de sancţiuni.

viata-libera.ro