Jump to content

Billa va deschide un supermarket în centrul comercial Winmarkt


dcp100168

Recommended Posts

Billa va deschide un supermarket în centrul comercial Winmarkt

Reţeaua de supermarketuri Billa, care deţine 59 de magazine pe piaţa locală, va deschide alte două unităţi în centrele comerciale Winmarkt din Galaţi şi Piatra-Neamţ, deţinute de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD).

Magazinul din Piatra-Neamţ va fi deschis pe 14 decembrie şi va avea o suprafaţă de aproape 900 de metri pătraţi, în timp ce supermarketul din Galaţi va fi deschis la începutul anului viitor într-un spaţiu de 827 de metri pătraţi.

Italienii deţin pe piaţa locală 15 centre comerciale de mici dimensiuni, pe structura fostelor magazine universale din centrul unor oraşe precum Galaţi, Piatra-Neamţ, Vâlcea, Tulcea sau Ploieşti, cumpărate în prima parte a anului 2008.

"Prin acest nou acord, procesul de introducere a ofertei alimentare în centrele comerciale Winmarkt este aproape finalizat. Acest proces, început în anul 2009 ca o componentă importantă a strategiei companiei, a avut drept rezultat implementarea a câte unui operator de supermarketuri în zona centrală a 12 oraşe din reţeaua Winmarkt", a declarat Antonio Di Berardino, CEO Winmarkt.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Billa deschide cel de-al patrulea magazin în Galaţi

Billa România a anunţat deschiderea unui nou magazin în Galaţi, care va fi accesibil publicului începând cu data de 10 aprilie, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Astfel, reţeaua operată de Billa în România ajunge la 63 de unităţi.

Magazinul din Galaţi se va deschide în cadrul complexului comercial Winmarkt, gălăţenii putând alege din peste 5000 de articole comercializate. Magazinul va oferi clienţilor o gamă foarte variată de produse,printre care: legume şi fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificaţie şi patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate şi semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum şi multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi şi până la articole de menaj.

bursa.ro

Link to comment
Share on other sites

Îmbulzeală la deschiderea unui supermarket din Galaţi

Goana după chilipiruri duce întotdeauna la aglomeraţie. Chiar şi atunci când promoţiile sunt doar teoretice.

Zeci de oameni au aşteptat astăzi la prima oră deschiderea unui nou supermarket la Galaţi. Cu gândul la reduceri. Iar când uşile s-au deschis, au luat cu asalt intrarea în magazin. Pentru minute bune, uşa rotativă s-a blocat din cauza îmbulzelii.

Când într-un final au reuşit să intre, clienţii au avut parte de o dezamăgire. Magazinul nu pregătise nici reduceri şi nici cadouri speciale pentru inaugurare. Aşa că cei mai mulţi au plecat cu şacosele goale.

antena3.ro

Link to comment
Share on other sites

Deschiderea unui supermarket din Galaţi a dezlănţuit "iadul". Oamenii au rămas blocaţi într-o uşă rotativă

Mai multi oameni au ramas blocati intr-o usa rotativa, la un supermarket din Galati, chiar la ora inaugurarii magazinului. Zeci de oameni s-au ingramadit sa ajunga primii la promotii si au stricat...

A fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază ca uşa rotativă să fie deblocată. Mulţi dintre cei care s-au îmbulzit au ieşit cu mâna goală din magazin. Unii dintre ei au venit de curiozitate şi au plecat dezamăgiţi, că n-au primi nimic gratis.

Cei mai mulţi sunt de părere că preţurile sunt prea mari, iar lipsa ofertelor i-a nemulţumit pe gălăţeni, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale.

După doar 30 de minute de la inaugurare, în supermarket nu se mai aflau decât câţiva clienţi.

antena3.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.