dcp100168 Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Rapidiştii ar prefera să joace fără spectatori la GalaţiRapidiştii se tem de meciul pe care-l joacă duminică la Galaţi (ora 18:00, Digi Sport 1), cu Oţelul.Pentru a-şi înlesni misiunea, giuleştenii vor să profite faptul că suporterii gălăţeni au provocat incidente la Vaslui şi cer la Comisia de Disciplină ca partida să se joace cu porţile închise. Totul a plecat de la problemele pe care fanii campioanei le-au provocat la Vaslui, când au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren, iar observatorul de joc, Romică Paşcu, a luat decizia de a evacua galeria gălăţeană în minutul 23.Giuleştenii speră ca cei din Comisia de Disciplină să dea azi o decizie prin care partida de duminică să se desfăşoare cu porţile închise. Prin această măsură, rapidiştii vor avea linişte şi va evita presiunea publicului, care mai mult ca sigur ar veni în număr destul de mare duminică seara la Galaţi.Marius Stan, preşedinte Oţelul: Nu pot să comentez orice tâmpenie pe care o face Rapidul. Am mai bătut Rapidul fără spectatori, în 2008, cu 2-0prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Dorinel Munteanu: O victorie cu Rapid ar fi extrem de importanta pentru noiAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că meciul cu Rapid este foarte important pentru echipa sa, o victorie menţinând formaţia gălăţeană în prima parte a clasamentului. "Rapidul este o echipă foarte bună, o respectăm, dar ne dorim să o învingem. Răzvan va hotărâ cum va juca echipa sa, ofensiv sau defensiv, pe mine mă interesează doar modul în care vor evolua băieţii mei. Sper ca jucătorii să fie recuperaţi din punct de vedere fizic după deplasarea de la Lisabona. O victorie ar fi foarte importantă pentru noi, ne-ar mai aduce în cont trei puncte extrem de preţioase în economia campionatului. Din nefericire avem multe absenţe în lot, jucători accidentaţi pe care nu mă pot baza la acest meci", a declarat Munteanu.Antrenorul formaţiei gălăţene nu va putea conta pe Sârghi, Benga, Silviu Ilie şi nici pe Costin, toţi accidentaţi. Revine doar Sălăgean, absent la Lisabona.romaniansoccer.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Alexandru Deaconu arbitrează meciul Oţelul - RapidArbitru Alexandru Deaconu va conduce la centru partida Oţelul Galaţi - Rapid, programată duminică, la ora 18.00, în etapa a XVII-a a Ligii I, urmând să fie ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi Ionel Popa.Arbitru de rezervă va fi Bogdan Hanceariuc, iar observatori Constantin Ştefan şi Eduard Alexandru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Avancronica meciului Oţelul Galaţi - RapidOtelul Galati s-a dus la Vaslui cu gandul de a obtine un punct, a jucat din nou defensiv, la mica ciupeala, dar nu a reusit sa evite infrangerea. Dupa esecul cu 0-1 de la Vaslui, va urma un meci foarte greu cu Rapid, pe care galatenii ar trebui sa-l castige, altfel ar risca sa pleca in pauza de iarna pe un loc la mijlocul clasamentului. Obiectivul Otelului in meciul cu Rapid este de a castiga cele 3p si de a continua lupta pentru a reveni in top.Cu cine va juca Dorinel Munteanu alături de Perendija, în centrul apărării? Singura variantă se numeşte Zoran Ljubinkovic, fotbalistul de 29 de ani adus în vară de la Petrolul Ploieşti pentru a întări flancul stâng al defensivei. "Zoran a jucat la Petrolul numai fundaş central, deci se pliază perfect pe nevoile noastre", susţine Munteanu, dar pe banca de rezerve nu va dispune de nicio altă soluţie de avarie. "Nu vreau să mă gândesc la asta, vreau doar ca cei care vor intra pe teren să dea tot posibilul pentru a mai face trei puncte extrem de importante. Rapidul este un adversar tare şi trebuie tratat ca atare", comentează fostul internaţional înaintea meciului.Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Perendija, Ljubinković, Sălăgean (Skubic) - Giurgiu, Filip, Neagu - L.Antal, G.Paraschiv, L.Iorga; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: Sg.Costin, Sârghi, Benga, S.Ilie; Incert: Sălăgean; Suspendaţi: nu existăOţelul Galaţi - Rapid Bucureşti11.12.2011, Galaţi, Stadion: "Oţelul", ora: 18:00, live Digi TVArbitru: Alexandru Deaconu (Bucureşti)Rapid a castigat fara probleme meciul cu vecinii de cartier, Sportul Studentesc, scor 2-0 si profitand de faptul ca Dinamo a pierdut meciul cu Steaua, s-a apropiat la 2p de lider. Va urma acum o deplasare dificila la Galati, in care "alb-visinii" spera sa obtina victoria sau in cel mai rau caz sa faca un meci egal. Teoretic, daca vor castiga la Galati, ei pot deveni campioni de toamna cu conditia ca Dinamo sa piarda meciul de la Ploiesti cu Astra, iar CFR sa nu castige pe "National Arena" in fata Stelei.Mijlocaşul Dan Alexa a luat al şaptelea cartonaş galben din acest sezon în meciul cu Sportul Studenţesc şi va fi suspendat o etapă. Antrenorul Răzvan Lucescu nu va putea conta nici pe brazilianul Gláuber, care este accidentat, dar speră în recuperarea lui Rui Duarte. Portughezul nu a jucat în ultima etapă cu Sportul, nici în Cupă cu Pandurii, iar înlocuitorul acestuia, Valentin Creţu, nu a avut prestaţii prea bune.Echipa probabilă: D.Coman - Creţu (Rui Duarte), Marcos Antonio, Oros, Božović - N.Grigore, Apostol, Herea - M.Roman (Filipe Teixeira), Pancu, Surdu; Antrenor: Răzvan Lucescu; Accidentat: Gláuber; Incert: Rui Duarte; Suspendat: AlexaBilanţul Oţelului la meciurile de acasă: 7 meciuri, 3 victorii, 3 egaluri, 1 înfrângeri, golaveraj 4-5, 12 puncteBilanţul Rapidului la meciurile din deplasare: 8 meciuri, 4 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri, golaveraj 6-6, 14 puncteEchipa Oţelul Galaţi se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 25p, iar Rapid Bucureşti pe 3, cu 34pRomanianSoccer vă recomandă să pariaţi astfel: Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti va fi unul dintre cele mai interesante meciuri al ultimei etape din acest tur de campionat. Echipa lui Dorinel Munteanu a incheiat miercuri seara participarea in Liga Campionilor, unde intr-o grupa cu Benfica, Basel si ManUnited nu a castigat niciun punct. Echipa lui Razvan Lucescu va incheia joia viitoare seria meciurilor din Europa League, unde este eliminata matematic de mult timp, avand doar 3p in clasament, intr-o grupa cu PSV, Legia si Hapoel. Asadar, se vor intalni doua echipe care au dezamagit profund in cupele europene si care vor dori sa-si salveze sezonul prin atingerea obiectivului in Liga 1 sau castigarea Cupei Romaniei. In cele sapte meciuri sustinute la Galati, echipa lui Munteanu a reusit doar trei victorii, toate la limita, astfel ca au ramas datori suporterilor care se asteptau in acest tur de campionat ca favoritii lor sa aiba evolutii demne de o campioana. Rapidistii au avut in ultimele trei meciuri din deplasare evolutii inconstante, avand un egal, o victorie si o infragere, dar maine vor trebui sa se mobilizeze sii sa obtina victoria, pentru ca altfel ar rata sansa de a mai pleca in vacanta de pe locul intai. In ultimele trei sezoana, giulestenii n-au mai reusit sa castige la Galati, dar acum sunt in revenire de forma si vor incerca victoria. Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti este meci de X2, echipa gazda are sanse mici sa castige acest meci pentru ca in aceasta toamna a jucat de fiecare data la mica ciupeala si are si probleme de lot.romaniansoccer.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Bilete la partida Oţelul - RapidPreţurile biletelor pentru meciul de duminică, FC Oţelul Galaţi - FC Rapid Bucureşti, din etapa a XVII-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 20 de lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Peluze - 10 lei, Tribuna Zero - 70 lei.Biletele se vor comercializa duminică, 11 decembrie, între orele 09.00 - 18.45, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.Tichetele pentru Tribuna Zero vor fi disponibile la clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.otelul-galati.roSpectatorii sunt rugaţi să vină pe stadion mai devremeFC Oţelul Galaţi îşi roagă suporterii să vină mai devreme pe stadion pentru meciul de duminică, cu FC Rapid Bucureşti, din cauza gradului ridicat de risc cu care a fost etichetată această partidă. Prezenţa timpurie pe arena Oţelul se justifică prin faptul că vor exista mai multe puncte de control şi se doreşte, astfel, prevenirea îmbulzelii la porţile stadionului.otelul-galati.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 11, 2011 Author Share Posted December 11, 2011 Oţelul - Rapid 2-0Echipa Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, scor 2-0 (1-0), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile învingătorilor au fost marcate de Antal '28 şi Iorga '63.1-0: Defensiva rapidştilor a bâlbâit un balon în careu şi Antal a înscris cu un şut în forţă de la 10 metri.2-0: Antal a centrat din partea dreaptă şi Iorga a înscris cu capul de la 6 metri.Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Ljubinkovici, Sălăgeanu - Filip (G. Paraschiv '81) - Neagu, Giurgiu - Antal, Pena (Puniosevac '90+4), Iorga (Viglianti '90). Antrenor: Dorinel Munteanu.Rapid Bucureşti: D. Coman - Creţu (Rui Duarte '33), Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - N. Grigore - M. Roman (Surdu '40), Teixeira (Sburlea '72), Grigorie, Deac - Pancu. Antrenor: Răzvan Lucescu.Cartonaşe galbene: Perendija '49, Grahovac '82 / Burcă '30, Rui Duarte '62.Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Zoltan Szekely, Ionel Popa (asistenţi) - Bogdan Hanceariuc (rezervă). Observatori: Constantin Ştefan, Eduard Alexandru.La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre care 150 de fani rapidişti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 11, 2011 Author Share Posted December 11, 2011 Dorinel Munteanu are un obiectiv maret si cere sase transferuriDorinel Munteanu a vorbit despre victoria cu Rapid si despre obiectivul inalt pe care si l-a fixat pentru retur. Dorinel i-a cerut, totodata, si sase jucatori noi."Am incheiat un sezon greu si sunt bucuros mai ales de jocul prestat pentru ca am intalnit o echipa foarte puternica. Speram sa legam alte victorii si sa revenim acolo unde ne este locul, pe o pozitie fruntasa. N-am renuntat din nou la titlu, se pot intampla foarte multe in retur. Sper ca baietii sa se odihneasca pentru ca au facut un efort extraordinar, iar apoi mai imi doresc cinci-sase jucatori. Nu ma intereseaza ca altora nu le place jocul nostru, pentru mine importante sunt punctele", a spus Dorinel Munteanu.onlinesport.roRazvan Lucescu explica infrangereaAntrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a explicat motivele care au dus la un nou insucces in deplasare pe terenul campioanei Otelul Galati."Am inceput prost, am inceput moale si le-am permis sa intre in joc. Am pacatuit pentru ca am vrut sa ducem mingea pana pe linia portii. Am ratat sapte ocazii si e normal sa-l primim si pe al doilea. Rezultatul nu este corect, am dominat tot jocul si suntem vinovati. Cand ratezi, iti pierzi din luciditate, din incredere, iar adversarii joaca cu liniste si valorifica ocaziile pe care le au. Schimbarile pe care le-am facut in prima repriza au fost cauzate de accidentari. Ne-au lipsit doi jucatori de baza, Herea si Alexa, iar acest lucru a contat", a spus Razvan Lucescu.onlinesport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts