Jump to content

Doctorul Paul Ichim revine la Spitalul Judeţean


dcp100168

Recommended Posts

Doctorul Paul Ichim revine la Spitalul Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, a fost prezent la şedinţa Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi, pentru a face o evaluare a problemelor actuale ale unităţii medicale.

...

Nu în ultimul rând s-a discutat perfectarea contractului şi a protocolului de colaborare dintre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” şi medicul Paul Ichim. „Am spus-o încă de la început, dar acum am cerut în mod categoric Consiliului de Administraţie şi conducerii spitalului urgentarea procedurilor şi încheierea protocolului de colaborare dintre unitatea medicală şi doctorul Ichim. Dumnealui îşi va relua activitatea în Spitalul Judeţean Galaţi în cel mai scurt timp”, a precizat preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.

Comunicare - Consiliul Judetului Galati

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Chirurgul Ichim revine la Judeţean din ianuarie

Pe parcursul lunii ianuarie, la revenirea din concediu, dr.Paul Ichim va reveni la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. La ultima conferinţă de presă din acest an a liberalilor, senatorul Ichim ne-a confirmat faptul că a semnat un acord de colaborare cu spitalul, iar gălăţenii vor avea din nou şansa de a fi pacienţii reputatului chirurg, aici, în oraşul nostru. Şi brăilenii se vor avea parte în continuare de chirurgul Ichim, care îşi va continua activitatea la spitalul din oraşul vecin.

Reamintim că, după ultima şedinţă a CA-ului spitalului Judeţean, Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului, ceruse imperios repunerea în activitate a dr. Ichim. După cum se ştie, spitalul întrerupsese raporturile de activitate cu dr. Paul Ichim invocând incompatibilitatea acestuia privind deţinerea funcţiei de conducere a unei secţii a spitalului concomitent cu cea de senator. La revenire, dr. Ichim nu va ocupa un post de conducere, ci va continua să îşi exercita profesia de chirurg.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.