Legumix Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 (edited) Am fost concediat (in mod gresit, apreciez eu) in luna septembrie. De la acel moment ma judec cu fostul angajator. Azi am aflat ca persoana care a provocat concedierea mea a produs, de-a lungul timpului, suficiente pierderi angajatorului. (culmea e ca aceasta e la loc de cinste in ochii lui). Ce parere aveti: sa-l avertizez despre sarpele de la san ori sa-l las sa "piarda" pe mina lui? (intrucat, data fiind starea de conflict, oricum nu m-ar crede ) Edited December 9, 2011 by itsoc
riaji Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Parerea si sfatul meu este sa nu spui nimic nimanui, sa-ti vezi de treaba ta separat sau la concurenta (daca ai posibilitatea) si sa-i dai peste bot cu fair-play si-n instanta. Angajatorul o sa-si dea seama la un moment dat si-o sa-si smulga singur parul din cap.
Legumix Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 cred ca pe aceasta idee voi merge si eu. mersi
Relu Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Deși sunt înclinat să-ți dau același sfat ca și riaji, nu uita că pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești...
Recommended Posts