Jump to content

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 4-1

Recommended Posts

Posted

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 4-1

Echipa Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Pentru Oţelul au marcat Jula '7, '89 (penalti), Viglianti '39 şi Paraschiv '50, în timp ce pentru Ceahlăul a înscris Forminte '44. Oţelul a deschis scorul în minutul 7, când la o centrare de pe dreapta a lui Daniel Stan, Emil Jula a marcat cu capul din 4 metri. Gabriel Viglianti a majorat scorul în minutul 39, după o pasă de la Jula. Ceahlăul a redus din diferenţă prin Forminte, în minutul 44, care a înscris după o lovitură de colţ executată de Cristocea. Oţelul a mărit diferenţa de două goluri, în minutul 50, prin Gabriel Paraschiv, care a marcat singur cu portarul după o pasă de la Viglianti. Emil Jula a marcat din nou în minutul 89, din penalti, după ce tot el a fost faultat în careu de Nandinga.

Au evoluat formaţiile:

Oţelul: 12. Kolev - 2. Cojoc (6. Iorga '75), 3. Nogo, 31. Jelev, 15. Sălăgean - 19. D. Stan (14. S. Ilie '80), 10. Paraschiv (24.Al. Avram '88), 18. Sg. Costin, 9. Viglianti, 23. Deac - 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.

Ceahlăul Piatra Neamţ: 22. Savu - 7. Cebotaru, 24. Forminte, 6. Nandinga, 29. Viţelaru - 16. Cristocea, 2. Mala (9. Doicaru '77), 10. Omoduemuke (26. Bugaiov '46), 30. Croitoru - 25. Rusmir, 27. Cernoch (11. Gmamdia '46). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Sălăgean '31 / Viţelaru 87

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Mugurel Drăgănescu, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi Sebastian Stoianof, în timp ce Marius Martiş a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Mircea Cezar Ionescu şi Constantin Ştefan.

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care o sută de suporteri ai formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ.

La Oţelul, Alexandru Avram, jucător născut în 1991, a debutat în Liga I.

Posted

Grigoraş: Nu am avut bani să le promit jucătorilor, dar le-am promis trei zile libere

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că nu a avut bani să le ofere jucătorilor de la Oţelul Galaţi, în cazul unei victorii cu Ceahlăul Piatra Neamţ, însă le-a promis trei zile libere. "În afara celor patru goluri, mă bucur că am oferit şi un spectacol total celor prezenţi în tribune. Nu am avut bani să le promit jucătorilor, le-am promis trei zile libere dacă vor câştiga. Mă bucur că le vor avea şi sper să câştigăm şi ultimele două partide", a afirmat Grigoraş.

Stan: "Este reconfortant să câştigi cu 4-1"

Directorul general al grupării Oţelul, Marius Stan, a afirmat că se bucură că a pusa capăt speculaţiilor făcute înainte de acest joc. "Este reconfortant când câştigi cu 4-1 după un asemenea meci. Mă bucur că am pus capăt tuturor speculaţiilor care s-au făcut şi înainte de acest joc şi le-am închis gura celor care consideră Oţelul o echipă necurată. Şansele pentru Intertoto rămân aceleaşi pentru că şi Vasluiul a câştigat. Mai sunt două meciuri, care vor decide cine va merge în Intertoto", a spus Stan.

Hizo: Vom face tot ce ţine de noi să reuşim menţinerea în prima ligă

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, sâmbătă, după meciul cu Oţelul Galaţi, că echipa Ceahlăul Piatra Neamţ va lupta până în ultima etapă pentru menţinerea în Liga I. "Am jucat împotriva uneia din primele şase echipe ale campionatului. Mă aşteptam la un meci extrem de dificil, cu un fundaş central care a jucat la limita penibilului, nu se putea mai mult. Mai sunt două meciuri, vom face tot ce ţine de noi să reuşim să rămânem în prima ligă", a declarat Hizo.

Posted

Oţelul contra pariori!

* Considerată cel puţin suspectă, partida de sâmbătă, a "oţelarilor", a devastat bugetul pariorilor, iar casele de specialitate au blocat meciul cu mai bine de o oră înaintea startului * "Ne pare rău că le-am încurcat planurile", a comentat ironic şeful clubului local, Marius Stan, după jocul câştigat categoric de echipa sa

Socoteala de acasă...

"Scrieţi că meciul a fost blocat de casele de pariuri! Au crezut că va fi blat, suntem judecaţi aiurea de fiecare dată!" Aşa a reacţionat golgeterul Oţelului, Emil Jula, după partida în care marcase din nou. Era bucuros că ajunsese la cinci goluri şi două pase decisive în ultimele două meciuri, dar simţea din nou o frustrare bizară. Disputa cu Ceahlăul fusese catalogată ca "aranjament" încă de miercuri seară, după ce roş-alb-albaştrii au surclasat Buzăul cu 4-0. "Ne-aţi luat nouă punctele şi le daţi nemţenilor", au acuzat cei de la Gloria, dar şi în Galaţi multă lume a evitat Stadionul "Oţelul" sâmbătă după-amiază din acelaşi motiv: "Va fi blat, n-are rost să-mi pierd vremea!"

Meciul a fost blocat de casele de specialitate

Agenţiile de pariuri s-au lăsat duse de nas de zvonurile care dădeau meciul Oţelul - Ceahlăul drept unul tras de păr. Ce-i drept, au fost pariate sume impresionante pe victoria "răzeşilor" din inima Moldovei de vreme ce unele case cu notorietate şi-au permis să blocheze evenimentul cu mai bine de o oră înainte de start! Cota la succesul "oţelarilor" era vineri de 1.90, pentru ca sâmbătă dimineaţă aceasta să urce până la 2.10. În urma numeroaselor pariuri făcute în contextul unui eventual blat, coeficientul "explodase" la 2.40! A fost momentul în care casele de pariuri au tras obloanele peste meciul de la Galaţi, situaţie care a ajuns şi la urechile fotbaliştilor, iar Jula, unul dintre protagoniştii întâlnirii, a răbufnit: "M-am săturat de atâtea invenţii! Noi oare nu jucăm niciodată numai pe teren?"

"Zvonerii să ne lase-n pace!"

Marius Stan, directorul general al clubului dunărean, a ironizat zvonistica din jurul duelului cu formaţia din Piatra Neamţ. "Ne pare rău că am infirmat eternele zvonuri care circulă prin jurul nostru. Zvonerii şi răspândacii, care spuneau că vom dona punctele Ceahlăului, trebuie să înţeleagă, măcar în Săptămâna Patimilor, că Oţelul este o echipă absolut curată şi să ne lase în pace", a comentat oficialul gălăţean. De unde atâta înverşunare, de ce avea Ceahlăul de sub Pietricica atâta mare nevoie de puncte? Gruparea patronată de celebrul Gheorghe Ştefan - zis "Pinalti" - este c-un picior în liga secundă, iar un rezultat de egalitate la Dunăre ar fi reabilitat-o substanţial. Din această controversă, însă, agenţiile de pariuri au avut de câştigat sume colosale.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23781

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.