dcp100168 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Dorinel Munteanu vrea 5-6 jucători noi în această iarnăAntrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca jucatorii la care se va renunta în pauza de iarna vor fi anuntati dupa meciul cu Petrolul Ploiesti, contând pentru etapa a 18-a a Ligii I."Lista de transferuri este destul de lunga, nu se definitiveaza niciodata, totul depinde de potentialul nostru financiar. Am mai spus ca vom aduce jucatori pe posturile pe care nu este concurenta fiindca obiectivele clubului nu se opresc aici, returul îl vom aborda cu alta strategie si cu alta încredere."Sunt 5-6 posturi unde am nevoie de o concurenta mai mare decât a fost în turul campionatului, în afara de compartimentul fundasilor centrali, în rest avem nevoie de jucatori. Cei care vor pleca vor fi anuntati dupa ultimul joc", a spus Munteanu.Dorinel Munteanu spera ca jucatorii care nu si-au prelungit înca întelegerile cu Otelul, Liviu Antal, Laurentiu Iorga si Cristian Sîrghi, sa semneze în perioada imediat urmatoare. "Am discutat cu Liviu Antal, el si-a manifestat dorinta sa ramâna, problema contractului apartine conducerii. Din câte stiu, Iorga s-a înteles deja cu domnul presedinte pentru a semna prelungirea, iar în cazul lui Sîrghi discutiile continua, dar nu cred ca vor fi probleme", a completat Munteanu.onlinesport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts