Jump to content

Dorinel Munteanu vrea 5-6 jucători noi în această iarnă


dcp100168

Recommended Posts

Dorinel Munteanu vrea 5-6 jucători noi în această iarnă

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca jucatorii la care se va renunta în pauza de iarna vor fi anuntati dupa meciul cu Petrolul Ploiesti, contând pentru etapa a 18-a a Ligii I.

"Lista de transferuri este destul de lunga, nu se definitiveaza niciodata, totul depinde de potentialul nostru financiar. Am mai spus ca vom aduce jucatori pe posturile pe care nu este concurenta fiindca obiectivele clubului nu se opresc aici, returul îl vom aborda cu alta strategie si cu alta încredere.

"Sunt 5-6 posturi unde am nevoie de o concurenta mai mare decât a fost în turul campionatului, în afara de compartimentul fundasilor centrali, în rest avem nevoie de jucatori. Cei care vor pleca vor fi anuntati dupa ultimul joc", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu spera ca jucatorii care nu si-au prelungit înca întelegerile cu Otelul, Liviu Antal, Laurentiu Iorga si Cristian Sîrghi, sa semneze în perioada imediat urmatoare. "Am discutat cu Liviu Antal, el si-a manifestat dorinta sa ramâna, problema contractului apartine conducerii. Din câte stiu, Iorga s-a înteles deja cu domnul presedinte pentru a semna prelungirea, iar în cazul lui Sîrghi discutiile continua, dar nu cred ca vor fi probleme", a completat Munteanu.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.