Jump to content

Nicoară, împrumutat Oţelului de CFR Cluj


dcp100168

Recommended Posts

Nicoară, împrumutat Oţelului de CFR Cluj

Fotbalistul CFR-ului, Viorel Nicoară, va îmbrăca din retur tricoul echipei Oţelul Galaţi, unde va fi împrumutat până la vară.

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, îşi face planurile de "mercato" pentru iarnă şi vrea să îşi întărească echipa cu fotbalişti din Cluj. După un început prost de sezon şi un parcurs slab în Liga Campionilor, Oţelul şi-a revenit pe final de tur, iar acum Munteanu vrea să-şi ducă echipa în fruntea Ligii 1. Printre numele vizate se află şi Viorel Nicoară, fostul fotbalist al Victoriei Brăneşti, ajuns rezervă în Gruia. Oţelul şi CFR Cluj au avut câteva discuţii legate de Nicoară şi au ajuns în final la un numitor comun, urmând ca jucătorul să fie împrumutat din primăvară la Galaţi, până la finalul sezonului.

Nicoară (24 de ani) a fost transferat de CFR Cluj de la Victoria Brăneşti la finalul anului 2010, după un tur bun de campionat şi un gol marcat în poarta Universităţii Cluj, în succesul cu 3-2 de la Alba-Iulia. De la CFR, Nicoară a ajuns şi la echipa naţională, fiind chemat de selecţionerul Victor Piţurcă la un trial. Ulterior, el şi-a pierdut locul în primul "11" al CFR-ului. Mijlocaşul stânga mai are contract încă patru sezoane cu gruparea antrenată de Jorge Costa. În acest sezon, Nicoară a bifat doar şase apariţii ca titular în formaţia clujeană.

romaniansoccer.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.