dcp100168 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dorinel Munteanu îl vrea la Galaţi pe Gabriel MachadoAflat în conflict deschis cu fanii Universității Cluj, atacantul Gabriel Machado ar putea fi cedat la campioana Oțelul Galați. Informația a fost confirmată chiar de antrenorul ”oțelarilor”, Dorinel Munteanu, care a precizat că va demara negocierile cu gruparea ”studențească” în perioada imediat următoare: ”Ne-am făcut o listă de transferuri, am discutat și cu domnul președinte Stan și vom vedea în zilele următoare pe cine vom aduce. Pe Machado l-am mai vrut și în trecut, însă era destul de scump pentru noi. Acum am auzit de conflictul dintre el și suporteri și vom începe negocierile pentru aducerea sa, încă nu știm dacă va fi sub formă de împrumut sau definitiv. Antal și Râpă nu vor pleca de la Galați, chiar dacă au oferte,am nevoie pentru ei în retur pentru a ataca titlul. Echipele din Cluj au mulți jucători buni, vedem dacă mai ajunge cineva de-acolo la noi”, a spus Munteanu pentru Citynews.ro.citynews.ro
Recommended Posts