Jump to content

Corp nou de clădire la Centrul de Servicii Sociale


dcp100168

Recommended Posts

Corp nou de clădire la Centrul de Servicii Sociale

În cadrul Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale din Galaţi s-a inaugurat, ieri, un nou corp de clădire, construit cu fonduri europene şi cofinanţare din partea Primăriei. În perioada următoare, 18 vârstnici urmează să fie internaţi în cele nouă camere disponibile, numărul beneficiarilor Centrului crescând astfel cu circa 12 la sută, de la 95 la 113. Condiţiile rezidenţiale sunt cu mult mai bune decât cele oferite, în mod curent, de centrele similare de stat. Pe lângă camerele de locuit cu două paturi şi baie proprie, în cadrul noii clădiri a Centrului au fost amenajate şi dotate: o bucătărie complet utilată, o sală de mese cu 40 de locuri, o sală de ergoterapie, una de kinetoterapie, una de masaj, un cabinet medical şi un punct farmaceutic.

La inaugurare au fost prezenţi: şefa Centrului, dr. Mihaela Filoti, alături de întreaga echipă de implementare a proiectului, dar şi oficialităţi locale, printre care primarul Dumitru Nicolae, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco şi directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din Primărie, Viorica Palade. După conferinţa de inaugurare şi tăierea panglicii, s-a oficiat o slujbă de sfinţire a spaţiului proaspăt deschis.

Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la peste 2.867.000 de lei, iar lucrările au durat un an şi jumătate.

Potrivit Vioricăi Palade, în următorul an se va lucra la un alt corp nou de clădire, de care vor beneficia pacienţii bolnavi de Alzheimer.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.