Jump to content

Imaginea psihologului in societatea contemporana - Galati


Adina2

Recommended Posts

Buna ziua!

Sunt studenta in cadrul Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, Iasi. In prezent, efectuam un studiu la nivel national care are ca scop identificarea imaginii psihologului in societatea contemporana din Romania. Prin intermediul acestui mesaj, v-as ruga sa completati chestionarului urmator care reprezinta o parte importanta a studiului.

Chestionar: Imaginea psihologului in societatea contemporana

Chestionarul este scurt, are doar 2 pagini. Va asiguram ca informatiile pe care ni le oferiti au caracter confidential.

Completarea de catre dumneavoastra a fiecarei scale a acestui chestionar prezinta o importanta speciala pentru demersul nostru, motiv pentru care va rugam, daca aveti amabilitatea, sa distribuiti acest chestionar si cunostiintelor dvs.

In schimbul timpului pe care il acordati completarii acestui chestionar, la finalul cercetarii va putem furniza prin email rezultatele ce vor fi obtinute. Daca sunteti interesat, va rugam sa completati campul aferent adresei dvs. de email.

Tot prin inscrierea adresei de e-mail, prin tragere la sorţi, aveţi posibilitatea de a castiga un pachet de carti din domeniul Psihologiei.

Fiind vorba de un studiu national, dorim ca esantionul nostru sa fie reprezentativ. Asadar ne intereseaza si opinia galatenilor.

Va multumesc anticipat, in numele intregii echipe, pentru sprijinul acordat.

O zi buna, tuturor!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.