Jump to content

Se pot face nunţi şi la Casa Cuza


dcp100168

Recommended Posts

Se pot face nunţi şi la Casa Cuza

De anul viitor tinerii care doresc să îşi unească destinele în spaţii neconvenţionale îşi mai pot pune pe listă un spaţiu: Casa Cuza Vodă. Dacă până acum nunţile se puteau oficia - contra cost, desigur! - la Grădina Botanică, printre trandafirii înfloriţi, iată că şi Casa Cuza Vodă a ajuns un decor preferat/preferabil pentru însurăţei. Asta, în ciuda tarifelor care nu sunt deloc mici.

Pentru închirierea spaţiului, la oficierea nunţii civile, la Casa Cuza Vodă se percepe un tarif de 500 de lei, la care se adaugă cei 300 de lei - taxa foto/filmare în scop comercial. La Grădina Botanică, nunta „costă” 400 de lei, la care se adaugă taxa foto/filmare de 200 de lei, în timpul programului (250 de lei, după programul cu publicul).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

De menționat faptul că: nu se poate atinge absolut nimic. Pianina și Pianul vin la „ pachet ” cu un scaun vai mama lui și altele. Eu înțeleg că este un muzeu însă mirii plătesc pentru ședința foto niște bani și.. dacă tot te lauzi că oferi unele servicii, oferă ca să iasă treaba bună.

Șmecheria cu „ de la anu ” e pentru necunoscători căci ceva din cele spuse mai sus sunt de cel puțin 2 ani oferite mirilor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.