Jump to content

Ucigaşii unui gălăţean vor fi rejudecaţi


dcp100168

Recommended Posts

Ucigaşii unui gălăţean vor fi rejudecaţi

Dosarul în care patru bărbaţi au fost acuzaţi că au ucis în bătaie un tânăr din judeţul Galaţi, va fi rejudecat la Tribunalul Vrancea.

Fapta a fost comisă în comuna Năneşti, în august 2010. Curtea de Apel Galaţi a retrimis cauza la instanţa de fond. „Desfiinţează sentinţa penală (...) a Tribunalului Vrancea şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Menţine actele procedurale efectuate în cauză până la termenul de judecată din 06.07.2011. (…) menţine starea de arest a inculpaţilor“, se arată în decizia Curţii de Apel Galaţi.

Astfel, Vasilică Marin, Florinel Marin, Cătălin Pleşa, toţi din Griviţa, judeţul Galaţi, şi Mitică Banu, din localitatea vrânceană Năneşti, se vor întâlni din nou cu judecătorii de la Tribunalul Vrancea. În primă instanţă, ei au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între 18 şi 6 ani de închisoare. Cei patru au fost acuzaţi de anchetatori că într-o seară de august, în 2010, l-au agresat pe Manuel Nedelcu, de 32 de ani, din Lungoci, judeţul Galaţi. Acesta a suferit leziuni grave şi la o săptămână de la incident, a decedat.

În noaptea când a luat bătaie, victima fusese într-un bar din Năneşti, unde au petrecut şi învinuiţii. Manuel se ştia cu agresorii săi din străinătate. În urma unor discuţii, fraţii Marin l-au luat la bătaie pe Manuel Nedelcu, care a fost lovit cu sticle, pumni şi picioare. Potrivit anchetatorilor, pentru a se asigura că nu va uita niciodată bătaia, agresorii au sărit cu picioarele pe capul victimei, până când aceasta a rămas nemişcată. Loviturile i-au fost în cele din urmă fatale.

monitorulvn.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Fratiorul meu a facut un an si cinci luni de cand nu m-ai este printre noi iar acesti ucigasi vor sa scape cu cate sase ani de puscarie inadmisibil asa ceva sa fii incadrat la Omor calificat si sa primesti o pedeapsa ca aceasta,numai la noi se poate intampla asa ceva.O sora tare indurerata :((

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.