Jump to content

Gălăţean ucis în Italia de un băcăuan


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean ucis în Italia de un băcăuan

Un roman a fost arestat noaptea trecuta la Torino (Italia), fiind acuzat ca ar fi ucis un conational.

Simion Marius Ionel din Bacau, care locuieste in Torino de mai multi ani, a fost arestat de carabinierii unitatii de investigatii din Torino.

Muncitorul de 30 de ani este acuzat ca l-ar fi ucis pe Romeo Lazar, originar din Galati, care, deasemenea, locuieste de mai multi ani in Italia.

ziaruldebacau.ro

Articolul original - AGI.IT

Link to comment
Share on other sites

Un gălăţean a fost ucis de un băcăuan în Italia, la Torino

Potrivit presei italiene, gălăţeanul Romeo Lazăr (27 ani) a fost ucis de către Marius Ionel Simion (30 ani). Cei doi nu se cunoşteau dar petreceau Revelionul în acelaşi restaurant, împreună cu mai mulţi prieteni şi famiile lor. Poliţia italiană investighează împrejurările în care s-a produs tragedia.

Incidentul s-a petrecut în orăşelul Grugliasco, aflat în apropiere de Torino, chiar în noaptea Anului Nou, în jur de ora 4.00.Victima şi agresorul nu se cunoşteau, dar au petrecut revelionul la mese alăturate în restaurantul chinezesc "Jong Feng".

La un moment dat, între ei a izbucnit un conflict, care a degenerat în bătaie. Se apre că Marius Ionel Simion a încercat să fugă de furia gălăţeanului Romeo Lazăr, însă acesta l-a ajuns din urmă în faţa localului şi l-a luat la pumni. Simion, care avea în mână o sticlă de bere, a spart-o şi l-a lovit cu cioburile, în zona gâtului, pe Lazăr. Rana, foarte gravă, a dus la decesul gălăţeanului de 27 de ani, în doar câteva minute.

Crima s-a produs sub ochii mai multor martori, iar criminalul a fost arestat. Victima şi agresorul locuiesc în Italia de mai mulţi ani şi muncesc, din ce se pare, în construcţii.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

30 de ani pentru asasinul lui Romeo Lazăr

A fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omor voluntar Marius Simion, român de 30 de ani. Este acuzat că l-a ucis pe Romeo Lazăr, 27 de ani, originar din Galaţi, după o ceartă în noaptea de Anul Nou din acest an, la un restaurant chinezesc din Grugliasco (To). "Este de neînţeles nerecunoaşterea atenuantelor generice. Vom prezenta apel", a declarat avocatul lui Simion.

Simion şi Lazăr nu se cunoşteau. Petreceau Revelionul din întâmplare în acelaşi loc, cu amici şi rude. Scandalul a izbucnit din cauza divergenţelor privind cererile muzicale făcute DJ-ului. Lui Romeo Lazăr nu i-au plăcut melodiile solicitate de Marius Simion. Mai întâi cei doi au avut o dispută verbală. Apoi Simion a luat un ciob de sticlă şi l-a lovit pe Lazăr în gât. Simion a povestit că a fost agresat de un grup de persoane şi că apoi numai a încercat să se apere. Asasinul a fugit după faptă, urmărit pe o porţiune de amicii victimei. Apoi a ajuns pe jos la locuinţa sa şi s-a culcat. Apoi, după-amiaza, a deschis televizorul şi a descoperit că bărbatul pe care l-a lovit murise. În acel moment şi-a chemat avocatul şi s-a predat carabinierilor.

gazetaromaneasca.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.