dcp100168 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Sârghi s-ar putea duce în ChinaFundașul român Cristian Sârghi (Oțelul Galați), al cărui contract cu gruparea de la malul Dunării expiră la sfârșitul sezonului, a declarat că are multe oferte în acest moment. „S-a mai scris că ar urma să ajung acolo, dar nici vorbă să mă duc în Şoseaua Ştefan cel Mare. Nu vreau, pur şi simplu. La alt club din Bucureşti? Posibil, dar am oferte şi de la alte echipe din Provincie", a declarat, pentru "Viaţa Liberă", Cristian Sârghi (24 de ani).„Am oferte şi din străinătate, dintr-un campionat occidental, şi una de departe, din China. Din punct de vedere financiar ar fi foarte bine, dar este totul altfel acolo. Am văzut că piaţa fotbalistică din China este în progres, şi Anelka a ajuns acolo, e posibil s-o facă şi Drogba. Nu ştiu ce va fi", a mai spus fotbalistul care evoluează la Oțelul din 2007.evz.roLui Sîrghi i-a expirat împrumutul la OţelulDirectorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a declarat că există probleme cu mai mulţi jucători care n-au semnat prelungirea contractelor. În plus, lui Cristi Sîrghi i-a expirat împrumutul la formaţia campioană. "Deocamdată situaţia e incertă! Mă preocupă în continuare soarta celor care nu au semnat. La Sîrghi e o treabă serioasă pentru că nu mai e al nostru, ci al Politehnicii Galaţi, de unde l-am tot împrumutat", a spus Stan.gsp.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Sîrghi: "Am fost sunat de cei de la Universitatea Cluj"Fundaşul Oţelului, Cristian Sîrghi, recunoaşte că a fost contactat de oficialii clujeniDupă transferul lui George Galamaz, clujenii s-ar putea întări cu fundaşul Galaţiului, care se află la final de contract cu campioana României. "A fost o discuţie cu cei de la «U» înainte de Sărbători, cu puţin timp înainte ca ei să-l aducă pe Galamaz, apoi n-am mai vorbit. Sincer, eu sunt flatat că un club ca şi Universitatea se gândeşte la mine. Acolo este un proiect inteligent şi un club organizat, profesionist, care cred că mi s-ar potrivi. În plus, aş avea ocazia să joc pe un super-stadion şi în faţa unor fani extraordinari care te fac să te simţi fotbalist. Am simţit-o pe propria piele la meciul din campionat", a spus Sârghi pentru Ziua de Cluj.Sîrghi se află sub contract cu Politehnica Galaţi, echipă de liga a III-a, de unde a fost împrumutat la Oţelul. "Există o clauză care spune că dacă nu mă transfer la o altă echipă în următoarele două săptămâni, atunci trebuie să mă întorc la Politehnica. Bine, nu se pune problema să joc acolo. Cu siguranţă că situaţia se va remedia în zilele următoare", a spus Sîrghi.gsp.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Sârghi şi-a prelungit contractul cu echipa campioanăJucătorul Cristian Sârghi a semnat, miercuri, un contract pe trei sezoane şi jumătate cu gruparea Oţelul Galaţi.El a fost transferat de la echipa de liga a III-a, Politehnica Galaţi, formaţie de la care fusese împrumutat în ultimele 5 sezoane. Surse din cadrul clubului susţin că Oţelul a plătit 300.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Sârghi.Înţelegerea cu Cristian Sârghi (25 de ani) vine la doar două zile după ce alţi doi fotbalişti, Liviu Antal şi Laurenţiu Iorga, şi-au prelungit contractele cu Oţelul pe un an, respectiv doi ani de zile.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts