Jump to content

Combinatul a preluat din nou fabrica de var


dcp100168

Recommended Posts

Combinatul a preluat din nou fabrica de var

Fabrica de var 1, care a fost dată acum circa 3 ani în grija unei firme străine, a revenit de la 1 ianuarie în ograda combinatului, după rezilierea contractului încheiat între cele două părţi, ne-au declarat surse de la nivelul unităţii. Potrivit aceloraşi surse, rezilierea contractului ar fi fost făcută de către reprezentanţii ArcelorMittal Galaţi, motivul fiind legat de neonorarea de către partenerul de afaceri a obligaţiilor asumate privitoare la efectuarea unor investiţii, aici fiind vorba de construirea unui cuptor vertical, care ar fi presupus cheltuirea câtorva milioane de euro.

Odată cu rezilierea contractului prin care firmei respective i s-a dat managementul activităţii de la fabrica de var 1, obiectivul a revenit în ograda colosului siderurgic, la fel ca şi cei 82 de salariaţi, care au redevenit angajaţi ai Combinatului.

Conducerea fabricii de var 1 i-a fost încredinţată lui Cornel Vicol, iar varul rezultat în urma procesului de fabricaţie va fi folosit la producerea oţelului. Surse de la nivelul unităţii ne-au declarat că producţia zilnică de var poate fi de 300 de tone, dacă funcţionează un singur cuptor, sau poate ajunge la 600 de tone de var dacă funcţionează două cuptoare.

monitoruldegalati.ro

Topicul despre vânzarea fabricii de var

Cumpărător pentru fabricile de var ale Combinatului

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.