Jump to content

Taxe ceva mai mari la Starea Civilă


dcp100168

Recommended Posts

Taxe ceva mai mari la Starea Civilă

Cuplurile de gălăţeni care vor trece pragul Stării Civile de pe str. Traian pentru a-şi uni detinele în cursul zilelor de sâmbătă sau duminică vor achita anul acesta o taxă de 90,5 lei, faţă de suma de 86 de lei, pe care au plătit-o cetăţenii în 2011.

Ca şi anul trecut, cei care vor spune DA în faţa ofiţerului stării civile în cursul săptămânii nu vor fi nevoţi să scoată nicin leu din buzunar.

Potrivit precizărilor făcute de reprezentanţii Primăriei Galaţi, taxa care va fi achitată anul acesta atât în cazul căsătoriei civile cât şi în cazul divorţului au fost stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local, care prevede cuantumul tuturor taxelor şi impozitelor care vor fi achitate atât de către persoane juridice cât şi de către persoanele fizice. În ceea ce priveşte taxa care trebuie achitată de către familiile care doresc să apeleze la serviciile ofiţerului Stării Civile pentru a divorţa pe cale amiabilă, aceasta va fi anul acesta de 315 lei, faţă de 300 de lei, cât era în cursul anului trecut.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.