dcp100168 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 John Ibeh pleacă de la OţelulNigerianul John Ibeh nu va continua cu Oţelul Galaţi, echipă cu care a câştigat Liga I şi Supercupa României, participând în tricoul roş-alb-albastru şi în grupele Ligii Campionilor. „Am înţeles că nu a acceptat oferta de prelungire a contractului, deci nu rămâne”, susţine antrenorul Dorinel Munteanu. Şederea mijlocaşului african adus în 2009 la Galaţi s-a încheiat pe 30 decembrie 2011.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Drum bun si cale batuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Grigoraş l-a luat pe IbehPandurii Târgu l-a înregimentat pe ultima sută de metri a perioadei de transferări pe mijlocaşul Oţelului Galaţi, John Ibeh. „100 % Ibeh va fi jucătorul nostru. Îl cunosc foarte bine şi l-am vrut eu pe ultima sută de metri. Am lucrat cu el la Oţelul. S-ar putea chiar astăzi (ieri: n.red.) să ajungă în cantonamentul nostru. Cred că va fi un câştig”, a declarat Petre Grigoraş.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts