Jump to content

Electrocentrale caută partener de afaceri


dcp100168

Recommended Posts

Electrocentrale caută partener de afaceri

Electrocentrale Galaţi se află în căutarea unei firme interesate în înfiinţarea unei societăţi la care furnizorul local de agent termic primar va contribui cu infrastructura, ne-a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al Electrocentrale, Iulian Aramă.

Potrivit aceleiaşi surse, societatea interesată de un parteneriat cu Electrocentrale ar urma să contribuie financiar pentru construirea unei noi capacităţi de producere a energiei. Investitorul ar urma să fie noul acţionar majoritar al societăţii care ar urma să fie înfiinţată în cel mai scurt timp, investiţia nouă urmând să fie realizată în toamna acestui an.

Nu este vorba de o privatizare a Electrocentrale, ci de înfiinţarea unei societăţi la care furnizorul local va fi acţionar. Considerăm că în urma construirii unei noi capacităţi de producere a energiei, preţul de producere a energiei termice primare de către Electrocentrale ar putea scădea de la 250 la 150 de lei”, ne-a declarat Iulian Aramă.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.