Jump to content

Viorel Tănase, noul antrenor la FC Farul


Mikka

Recommended Posts

Fostul jucător al Oţelului Galaţi va semna un contract pe şase luni, cu drept de prelungire pe două sezoane, având drept obiectiv promovarea în Liga I

După o lună de incertitudine pe banca tehnică, provocată de plecarea lui Marian Pană la CS Mioveni, FC Farul are un nou antrenor. Patronul constănţenilor, Giani Nedelcu, a anunţat că gruparea de pe litoral a ajuns la o înţelegere cu Viorel Tănase, fostul mijlocaş al Oţelului Galaţi, care a pregătit în ultimii doi ani şi jumătate pe Dunărea Galaţi. "Am ajuns la un acord pentru un contract până în vară, cu drept de prelungire pentru încă doi ani, având drept obiectiv promovarea în Liga I", a spus Giani Nedelcu. Din stafful tehnic va face parte şi actualul antrenor secund, Ion Barbu. În vârstă de 41 de ani, Tănase a jucat 381 de jocuri în tricoul Oţelului, marcând 60 de goluri. El a mai evoluat la Dinamo, Maccabi Netanya și FC Argeș și a bifat o selecție la echipa națională.

Ionuţ COMAN

http://ligab.gsp.ro/...a_fc_farul.html

Link to comment
Share on other sites

Antrenorul Viorel Tănase pleacă de la FCM Dunărea la Farul

* Tehnicianul gălăţean are ca obiectiv pe termen lung promovarea echipei constănţene în Liga I

Viorel Tănase a decis să plece de la FCM Dunărea Galaţi, acceptând oferta de a prelua conducerea tehnică a echipei Farul Constanţa. Negocierile au fost finalizate iar contractul ar urma să fie semnat în această seară.

La orele prânzului, Tănase se afla la stadionul Dunărea în discuţii cu Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului gălăţean, subiectul fiind rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

„Am acceptat oferta celor de la Farul, este vorba de un contract pe doi ani şi jumătate, un proiect al cărui obiectiv este readucerea echipei constănţene în prima ligă”, ne-a declarat Tănase.

În contractul cu Farul, Viorel Tănase va avea o clauză prin care poate pleca oricând în cazul în care are vreo ofertă de la un club de Liga I.

Farul se află la jumătatea campionatului ligii secunde pe locul 10 în clasamentul seriei I, imediat deasupra formaţiei gălăţene FCM Dunărea, ambele grupări având câte 19 puncte.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.