Jump to content

Iorga şi Antal şi-au prelungit contractele cu Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Iorga şi Antal şi-au prelungit contractele cu Oţelul

Conducerea campioanei României a reuşit în ultima clipă să-şi păstreze doi jucători de valoare dintre cei care ajunseseră în ultimele luni de contract. Aseară, mijlocaşii Laurenţiu Iorga şi Liviu Antal au semnat pe încă doi ani, respectiv un an de zile cu Oţelul şi vor merge în cantonamentul din Poiana Braşov. „Este adevărat, cei doi sunt în continuare ai Oţelului”, ne-a confirmat Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Antal a semnat prelungirea cu Oţelul şi va primi în plus 2.000 € pe lună

Toţi cei prezenţi ieri la reunirea Oţelului se întrebau dacă Liviu Antal (22 de ani) va continua la Galaţi. Jucătorul a evitat să discute cu presa la prima oră, dar spre seară a semnat prelungirea contractului cu încă un an.

Cel mai căutat jucător al grupării gălăţene din această perioadă, mijlocaşul dreapta Liviu Antal, a sosit ieri la reunire alături de atacantul Marius Pena. "Să vorbească Penaru' (n.r. - Pena), prietenul meu, eu nu vă spun nimic", s-a eschivat internaţionalul de 22 de ani. "I-am zis lui Liviu să semneze cu mine un contract de impresariat, că l-aş reprezenta cu succes la negocieri, dar n-a dorit. Aş vrea să rămână la Oţelul, avem mare nevoie de el", a replicat repede Marius Pena, amuzat de faptul că amicul său îi pusese presa pe cap.

Aseară, lucrurile s-au lămurit. Antal a semnat prelungirea contractului pe încă un an, urmând să primească 7.000 de euro pe lună, faţă de 5.000 de euro, cât avea până acum. Laurenţiu Iorga şi-a prelungit şi el înţelegerea cu Oţelul, atacantul semnând până în 2014 pentru 5.000 de euro pe lună.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.