Jump to content

Copil dispărut de cinci zile


dcp100168

Recommended Posts

Copil dispărut de cinci zile

Un băiat de zece ani din Galaţi a dispărut de cinci zile şi a fost dat în urmărire generală, informează ProTv. Copilul suferă de un uşor retard şi nu se poate orienta. Fratele său mai mare a lipit în tot oraşul poze cu el, iar poliţiştii fac un apel către oricine poate ajuta la găsirea băieţelului să sune la 112. Părinţii l-au trimis vinerea trecută pe Iulian până la magazinul din colţ, aflat la mică distanţă, unde băiatul mergea frecvent. Vânzătoarea l-a văzut cum pleca spre casă, unde însă n-a mai ajuns. Anchetatorii nu au deocamdată niciun indiciu despre locul unde se află copilul, dar speră ca acesta să fie în viaţă. Băieţelul are 1,40 metri înălţime, este şaten cu ochi căprui şi are o cicatrice sub bărbie.

Fişa furnizată de poliţie

Nume: DIMA

Prenume: IULIAN-VICTOR

Data naşterii: 30.11.1997

Cetăţenie: română

Născut în: mun. Galaţi, jud. Galaţi

Domiciliat în: mun. Galaţi, str. Victor Papilian, nr. 9, bl. I 2, apt. 45, jud. Galaţi.

Semnalmente: înălţime 1,40 m, constituţie astenică, păr şaten, ochi căprui.

Semne particulare: cicatrice la nivelul gâtului pe partea stângă.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu bluză albă cu mâneci lungi, pantaloni trei sferturi gri, pantofi maro.

Data , locul, ora şi împrejurările dispariţiei: La data de 25.04.2008, ora 16:00 minorul a plecat de acasă la o consignaţie pentru a face cumpărături şi nu a mai revenit.

Detalii: Din verificările efectuate a rezultat faptul că minorul are probleme de comportament şi nu frecventează cursurile şcolare.

Link to comment
Share on other sites

Deznodământ fericit

Deznodământ fericit în cazul copilului din Galaţi care a dispărut de acasă. Băiatul a fost găsit pe străzi de o familie care nu a ştiut ce să facă cu el şi l-a luat acasă. Abia când au văzut marţi seară la ştiri că este dat dispărut, oamenii au anunţat poliţia. Familia care a luat băieţelul locuieşte într-o comună din apropiere de Galaţi. Deşi copilul a fost bine îngrijit, familia care l-a ţinut patru zile fără să anunţe autorităţile, riscă să fie amendată conform legii. Părinţii nu vor să depună plângere şi sunt bucuroşi că totul s-a terminat cu bine. Ei vor fi cercetaţi însă de Protecţia Copilului.

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/dez ... parut.html

Un mister dezlegat

Iulian a stat la Braniştea

* Deznodământ fericit în cazul copilului de 10 ani din Galaţi, dispărut de acasă de vinerea trecută

Micuţul a fost găsit prin oraş de o familie care, neştiind ce să facă cu el, l‑a luat acasă, într‑o comună din judeţ, şi l‑a îngrijit. Abia când au văzut că băieţelul este dat dispărut, oamenii au anunţat poliţia. "Trebuia să anunţe sau să‑l intrebe unde stă�", spune Victor Matache, tatăl copilului.

Iulian Victor Dima, băieţelul de 10 ani, care suferă de un uşor retard şi are probleme de orientare, povesteşte că a plecat cu mama unui prieten, pe care părinţii nu îl cunosc. A petrecut cinci zile la ţară, în comuna gălăţeană Braniştea, fără să ştie că acasă, părinţii lui de zor lipeau afişe, iar mama, cardiacă, era în pragul unei crize: "Eu nu am voie, că e tristete, că e bucurie, eu le primesc rău. Şi mi s‑a făcut rău de am zis că înfund spitalul. Asta e! Dar am fost mulţumită că mi l‑a adus acasă. Sunt supărată un pic pe familia respectivă, că nu mi l‑a adus din prima noapte", povesteşte mama. Astăzi, o echipă a D.J.P.D.C. Galaţi a venit să vadă cum locuiesc şapte suflete într‑o garsonieră de doar 11 metri pătraţi. Deşi a fost bine îngrijit, familia care l‑a ţinut atâtea zile fără să anunţe autorităţile riscă să fie amendată. Familia copilului nu vrea să depună plângere şi este bucuroasă că totul s‑a terminat cu bine.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23846

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.