Jump to content

Oţelul l-a transferat pe brazilianul Didi


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul l-a transferat pe brazilianul Didi

Atacantul Cleidimar Magalhaes Silva, cunoscut ca Didi, a semnat astăzi un contract pe doi ani cu FC Oţelul Galaţi. Înţelegerea ar urma să intre în vigoare abia din vară, jucătorul aflându-se în ultimele şase luni cu FCM Tg. Mureş. Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a declarat că încearcă să ajungă la un acord cu gruparea din Tg. Mureş astfel încât Didi să poată fi transferat încă de acum şi să poată juca din retur pentru echipa gălăţeană: "Mă bucur că am reuşit să obţinem semnătura lui Didi, acum încercăm să-l aducem la Oţelul încă din această iarnă. Urmează să negociem cu FCM Tg. Mureş."

Cleidimar Magalhaes Silva este brazilian, are 29 de ani şi a mai activat înainte de a ajunge la FCM Tg- Mureş la echipele Juventude, Santa Cruz, Marco, Pacos Ferreira, CFR Cluj şi Leixoes.

Didi are în palmares titlul de campion al României, obţinut în 2008 pe vremea când juca la CFR Cluj, echipă cu care a câştigat de două ori Cupa României (2008, 2009), Supercupa (2009) şi pentru care a evoluat în două meciuri în Liga Campionilor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Didi ajunge în această seară în cantonamentul Oţelului!

Atacantul Cleidimar Magalhaes Silva „Didi” se afla miercuri după-amiază pe drum spre Poiana Braşov, acolo unde se află în cantonament noua sa echipă, Oţelul Galaţi! Conducerea FCM Tg. Mureş a fost de acord să-l cedeze încă de pe acum campioanei pentru suma de 50.000 de euro plus TVA.

„Sunt sigur că Didi mai are multe de demonstrat şi nu mă îndoiesc că am făcut o afacere bună”, a declarat directorul general al grupării dunărene, Marius Stan.

Didi semnase deja, acum două zile, un contract pe doi ani cu Oţelul, care urma să intre în vigoare în vara viitoare, după ce-i expirau ultimele şase luni de angajament pe care jucătorul le mai avea la momentul respectiv cu FCM Tg. Mureş.

„Suntem în grafic cu transferurile. Vor mai veni şi alţi jucători”, a adăugat Marius Stan, anunţând astfel că va continua campania de achiziţii din această iarnă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.