dcp100168 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Pleacă Silviu Ilie la Dinamo? Rămaşi fără Zie Diabate, care a plecat în Franţa la Dijon, dinamoviştii trebuie să acopere urgent postul de fundaş stânga. Oficialii "câinilor" tatonează şi piaţa externă, însă poartă negocieri cu Oţelul Galaţi pentru Silviu Ilie. Transferat de curând în Franţa, la Dijon, Zie Diabate a lăsat Dinamo într-un singur jucător pentru postul de fundaş stânga, Cristi Pulhac. Astfel, şefii din Ştefan cel Mare se văd nevoiţi să găsească rapid un înlocuitor, desigur şi fără prea mari cheltuieli, iar prima pistă pe care dinamoviştii au intrat este gălăţeanul Silviu Ilie. Jucătorul în vârstă de 23 de ani este fundaş de meserie, însă poate evolua şi mijlocaş central, un alt post deficitar al "câinilor". "Îmi doresc să joc la Dinamo" Dinamoviştii au intrat deja în legătură atât cu şeful grupării de la malul Dunării, Marius Stan, cât şi cu jucătorul, Ilie dându-şi acordul pentru a juca la Dinamo în cazul în care cele două conducerii se vor înţelege. Contactat telefonic, fundaşul n-a infirmat interesul venit din "Ştefan cel Mare": "Îmi doresc să joc la Dinamo, nu neg asta. De fapt, ce fotbalist nu-şi doreşte să se transfere la unul din cluburile mari ale României? Dacă şefii se înţeleg şi Oţelul consideră că este o ofertă convenabilă, atât pentru mine, cât şi pentru dânşii, eu sunt dispus să accept" , a spus cel poreclit de colegi Sile. Pentru că jucătorul şi-a prelungit de curând înţelegerea cu Oţelul, "câinii" negociază pentru început un împrumut al acestuia până în vară, cu opţiune de cumpărare la finalul campionatului. 8 partide a bifat Silviu Ilie în acest tur de campionat, în patru dintre acestea fiind integralist112 meciuri a jucat Silviu Ilie în Liga I, reuşind să marcheze de cinci ori 750 de mii de euro este valoarea lui Silviu Ilie, estimată de site-ul transfermarkt.de Sălăgeanu, şi el o opţiune Un alt jucător intrat în atenţia "câinilor" încă dinaintea sărbătorilor este Adrian Sălăgeanu. Fundaşul mai are însă contract cu Oţelul încă doi ani de zile, iar negocierile pentru acesta au intrat în impas din cauza mai multor oferte venite din străinătate pe numele său. Fundaşul a primit propuneri din Ucraina şi Franţa, iar apropiaţii acestuia spun că ucrainenii sunt singurii care au şi trimis o ofertă considerabilă pe adresa clubului. prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Poate totusi nu pleaca. Imi place cum joaca Silviu Ilie, e un jucator cerebral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Marius Stan: "Cristi Borcea m-a sunat pentru Silviu Ilie, dar ar vrea să-l ia mai mult gratis, în probe vreo şase luni, lucru pe care nu-l puteam accepta. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts