Jump to content

Transurb cumpără 12 tramvaie SH din Olanda


dcp100168

Recommended Posts

Transurb cumpără 12 tramvaie SH din Olanda

Serviciul local Transurb va cumpăra 12 tramvaie second hand, fiecare având preţul simbolic de 5.000 de euro, deci cât o maşină la mâna a doua cu o vechime de 10 ani.

Nu peste multă vreme pe unele dintre străzile Galaţiului vor circula 12 tramvaie cumpărate la mâna a doua de serviciul public local Transurb de la Regia de Transport Rotterdam pentru suma simbolică de 60.000 de euro.

Fiecare dintre tramvaie costă 5.000 de euro, deci cât o maşină la mâna a doua cu o vechime de 10 ani.

La această valoare modestă, achiziţionarea se va putea face, conform legii, prin încredinţare directă. „Sunt tramvaie foarte bine întreţinute, cum de altfel au fost şi cele de producţie germană, achiziţionate în trecut. Preţul acestora din Olanda ne permite să le cumpărăm din bugetul Transurb. În schimb, o sumă dublă ne va costa transportul tramvaielor şi de aceea vom cere sprijin Consiliului Local, pentru a putea utiliza în acest scop subvenţia aprobată pentru Transurb", a precizat Genica Totolici, directorul serviciului local Transurb.

Tramvaie olandeze vor lua locul celor nemţeşti care nu mai pot fi reparate.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.