Jump to content

"Şcoala Discovery" în trei şcoli din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

"Şcoala Discovery" în trei şcoli din Galaţi

Începutul semestrului a adus pentru trei unităţi şcolare de învăţamânt din municipiul Galaţi o activitate nouă, diferită de ceea ce făceau elevii şi profesorii lor până acum. Şcoala Discovery este o platformă înfiinţată iniţial în SUA încă din anul 2004. Conţinutul site-ului Şcoala Discovery vine în întâmpinarea nevoilor elevilor zilelor noastre, care manifestă, de la an la an, curiozitate şi interes pentru metodele interactive de educaţie.

În România, în acest moment sunt antrenate 110 şcoli, din care 3 unităţi la Galaţi. Cadrele didactice din cele trei şcoli gălăţene (Şcoala Gimnazială nr. 10, Şcoala Gimnazială nr. 28, Şcoala Gimnazială nr. 29) se află acum într-un proces de formare iar elevii nu vor primi note în cadrul acestor ore.

“Programul este pentru toate şcolile din România, pentru toţi profesorii şi pentru toţi elevii. Oricine poate avea acces gratuit la acest program. Costurile Ministerului Educaţiei sunt zero”, a declarat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

Iniţiativa a fost concepută pentru a susţine educaţia ştiinţifică în România, încurajând elevii şi profesorii să utilizeze resurse new media la orele de curs şi să inveţe cu ajutorul Discovery Channel.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.