Jump to content

Spitalul de Urgenţă o ia la vale!


dcp100168

Recommended Posts

Spitalul de Urgenţă o ia la vale!

La 40 de ani de existenţă, Spitalul de Urgenţă nu are probleme doar cu medicamentele, aparatura sau condiţiile de acordare a asistenţei medicale, ci şi cu fundaţia. Consiliul Judeţului se declară nevoit să bage adânc mâna în buzunar pentru a limita tasarea terenului.

După patru decenii, clădirea Spitalului de Urgenţă din Galaţi nu stă pe terenuri prea sigure, dacă am fi să ne luăm după afirmaţiile conducerii Consiliului Judeţean Galaţi.

Oficialii au ajuns la concluzia că imensul edificiu cu nouă etaje care găzduieşte cea mai mare unitate medicală a judeţului este în pericol, după ce, potrivit măsurătorilor, fundaţia spitalului ar fi intrat în pământ 20 de centimetri faţă de nivelul iniţial.

„E oarecum normal ca terenul aferent unei cosctrucţii atât de mari să se taseze într-o asemenea perioadă de timp, dar trebuie ţinut cont că unitatea medicală are o reţea vastă de conducte de fluide, care se aflau într-o situaţie nu tocmai bună. Este în curs de reabilitate această reţea, pentru a limita scurgerile de fluide în subsol şi de acolo în pământ. Tasarea a ajuns la o cotă alarmantă de 20 de centimetri", a afirmat Eugen Chebac, preşedintele CJ Galaţi.

Suma alocată acestui proiect este de 10 milioane de lei.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.