Jump to content

Adrian Porumboiu vrea să investească zece milioane de euro într-o fabrică de panificaţie din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Adrian Porumboiu vrea să investească zece milioane de euro într-o fabrică de panificaţie din Galaţi

Patronul echipei de fotbal FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anunţat că vrea să deschidă o fabrică de panificaţie la Galaţi. Deţinător al societăţii sucevene Mopan SA, omul de afaceri vasluian a precizat că doreşte să facă din Mopan un brand naţional. Astfel, intenţionează să achiziţioneze o fabrică mai veche din Galaţi, pe care să o modernizeze şi să o transforme tot într-o fabrică Mopan, investiţia fiind estimată la aproximativ zece milioane de euro.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Frații Herăscu vând o parte din fabrica de pâine Galmopan către vasluianul Adrian Porumboiu

Prețul tranzacției nu a fost făcut oficial, însă patronul FC Vaslui a anunțat că afacerea îl va costa 10 milioane de euro, cu tot cu retehnologizarea fabricii de pâine. Galmopan are de ceva vreme serioase probleme financiare, mai mulți creditori solicitându-i falimentul.

Galmopan SA, cel mai vechi producător de pâine de la Galați, pare să fi găsit soluția pentru a ieși din criza financiară gravă în care se află de circa trei ani: vinde o parte din active, respectiv fabrica de pâine. Client este nimeni altul decât patronul echipei de fotbal FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a anunţat că intenţionează să achiziţioneze o fabrică de pâine mai veche din Galaţi, pe care să o modernizeze, investiţia totală fiind estimată la aproximativ zece milioane de euro.

Deţinător al societăţii sucevene Mopan SA, omul de afaceri vasluian a precizat că doreşte să facă din Mopan un brand naţional, motiv pentru care în următorii ani vrea să deschidă fabrici de pâine în toată Moldova, în Dobrogea și în nordul Munteniei.

Galmopan SA Galați are mari dificultăți financiare, mai multe firme cerându-i în instanță falimentul din cauza imenselor datorii neplătite. Societatea este controlată de frații Petrică și Marius Herăscu, care în ultimii ani și-au închis rând pe rând afacerile de la Galați pentru a deschide altele la Brăila.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.