Jump to content

Nati Meir anunţă că va candida la Primaria Galatiului!

Recommended Posts

Posted

Nati Meir anunţă că va candida la Primaria Galatiului!

Saptamana trecuta a fost una dulce-amaruie pentru fostul candidat la presedintia Romaniei. Pe de o parte, Nati a ajuns din nou la “balamuc”, dupa ce a incercat sa se sinucida, inghitind un pumn de pastile la intrarea in tribunal. I s-a facut rau, a fost dus la Urgente si transferat apoi la Spitalul de Psihiatrie din Galati, unde este supravegheat in permanenta, pentru a nu incerca din nou sa isi ia viata.

Pe de alta parte, insa, Curtea Suprema i-a dat castig de cauza, achitandu-l intr-un dosar mai vechi, in care era acuzat de inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel. “S-a facut in sfarsit dreptate! Eram nevinovat si toata lumea stia acest lucru. Exista un Dumnezeu care are grija de noi si, mai devreme sau mai tarziu, se face dreptate!”, a declarat Nati Meir.

Totodata, omul de afaceri israelian ne-a marturisit ca, in ciuda evenimentelor din ultima perioada, este perfect sanatos din punct de vedere mintal. “Nimic in lumea asta nu este asa cum pare. Sunt eu internat la «nebuni», dar voi stiti foarte bine ca nu sunt nebun!”, ne-a mai spus Nati Meir.

Totodata, fostul candidat la presedintia Romaniei ne-a spus ca a avut parte de o mare surprinza in acest weekend, fiind convins de galateni sa participe la alegerile locale. “M-au vizitat cateva zeci de oameni. 89 au fost! Mi-au adus flori, cozonac si prajituri, mi-au spus ca ma iubesc si m-au rugat sa fiu primarul lor. M-au convins! O sa candidez la Primaria Galatiului“, a mai declarat Nati Meir. Morala? In Romania, drumul de la “nebuni” la primarie este, in unele cazuri, foarte, foarte scurt…

stl.ro