Jump to content

Vand piese auto Galati din stoc sau la comanda

pfapieseauto

Recommended Posts

Promotie: Pentru ca am intrat in febra Campionatului European de Fotbal Ucraina - Polonia 2012, la achizitionarea oricaror 2 amortizoare Sachs primiti cadou de la www.pfapieseauto.ro o minge de fotbal replica Adidas Tango 2012 in valoare de 100 lei (mingea oficiala a competitiei)

Oferta valabila pana pe 31.05.2012 si in limita stocului disponibil.

Grabiti-va!

NOUTATI:

Acum se poate aduce pe baza de comanda si PIESE DIN DEZMEMBRARI. Am recurs si la aceasta varianta pentru a sustine orice buzunar. Mai sunt piese de genul unui compresor de clima pt Audi A4, an 2003 care pe producator costa aproximativ 1100 lei, iar din dezmembrari il pot oferi la un pret de aproximativ 750 lei, iar exemplele pot continua...

Sper ca aceasta facilitate sa va fie de ajutor.

Atentie insa, momentan din dezmembrari nu acopar toata gama de produse.

Buna ziua!

Sa ma prezint mai intai. Sunt Calin Marius inregistrat la Registrul Comertului ca Persoana Fizica Autorizata,iar domeniul de activitate este cea de Comert cu Piese Auto.

Ca plan am in constructie un magazin online si sunt in cautare si de un sediu social.

Comercializez orice piesa auto pentru orice autovehicul,de la aditivi pentru ulei,la senzori si elemente de caroserie.Proprietarii de masini in marea majoritate sunt familiarizati cu comerciantii de piese auto.

Nu vreau sa ma "laud" cu pretul pe care-l poti obtine de la mine,asta o las sa o afle fiecare in parte pentru ca nu "costa" nimic sa cereti o oferta de pret. Avand cheltuieli de intretinere mai mici si preturile vor fi mai mici decat orice magazin sau service din oras.

Ce ne difera pe noi cei ce comercializam piese auto este pretul si calitatea serviciului.Eu voi incerca si voi reusi sa fiu la nivel inalt,conform cu cerintele clientului.

Pana voi avea alte modalitati de promovare(cat de curand),va invit sa faceti aici o cerere de pret sau la numarul 0743169190 sau la e-mail pfapieseauto@yahoo.com. Pentru ca asa cum am zis,nu va "costa" nimic.

Odata cererea facuta,in cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns cu oferta de pret.

Pentru identificare corecta a piesei,va rog sa-mi lasati urmatoarele informatii:

1. Producatorul (VW,Opel etc)

2. Motorizarea (1.6 16V, 1.9 TDI etc)

3. Capacitatea cilindrica (1896 Ccm, 1598 Ccm)

4. Puterea- KW sau Cai putere

5. Anul

6. Tip caroserie

Optional: Cod motor sau Seria de caroserie (uneori este obligatoriu,dar va anunt) si daca mai este vizibil si lizibil,codul de pe piesa veche

Iar ca modalitati de contact,repet:

1. Telefon: 0743169190

2. E-mail: pfapieseauto@yahoo.com

3. Forum

4. www.pfapieseauto.ro

PIESELE AU GARANTIE IN MAJORITATEA CAZURILOR DE 18 LUNI.Nu se acorda termenul de 18 de luni la urmatoarele categorii de piese:filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe,bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri,curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere

Va multumesc pentru atentie!

Edited by pfapieseauto