dcp100168 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cros cu premiu... în TunisiaDirecţia Judeţeană pentru Tineret, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi organizează "Crosul Tineretului", întrecere care se va desfăşura pe 2 mai, de la ora 10.00, pe aleile de la Grădina Publică. Startul este deschis tuturor elevilor, adolescenţilor şi tinerilor cu vârste între 16 şi 25 ani. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii în bani şi materiale sportive, dar marele premiu - o excursie în Tunisia- va fi acordat prin tragere la sorţi.
dcp100168 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Gabriel Lucian pleacă în TunisiaPrimii clasaţi la concursul de astăzi: fete: 1.Andreea Pleşu, 2.Andreea Dobre, 3.Nicoleta Hodorogea, 4.Lorina Pădureţ, 5.Ana Maria Răducan, 6.Simona Blănaru; băieţi: 1.Claudiu Tudorache, 2.Ionuţ Mihai, 3.Mirel Chipirliu, 4.Ionuţ Crâşmaru, 5.Andrei Munteanu, 6.Gabriel Lucian.Marele premiu - o excursie de şapte zile în Tunisia (cu transport, masă şi cazare asigurate) - i-a revenit lui Gabriel Lucian, al şaselea sosit în cursă, dar câştigător al tragerii la sorţi. Sejurul său pe continentul african va avea loc în finalul lunii august - începutul lunii septembrie.
dcp100168 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Şi la Braşov s-a desfăşurat un cros asemănător, iar premiul a fost acelaşi - o vacanţă în Tunisia. Câştigătorul tragerii la sorţi a fost un... gălăţean aflat în vacanţă, Marius Tirian, care s-a dovedit ce mai norocos dintre participanţi, deşi a încheiat cursa propriu-zisă pe locul 5 (din 7 concurenţi). "Sunt din Galaţi, dar am venit la Braşov într-un mic concediu. Am văzut afişul şi m-am gândit să mă înscriu. Şi iată că a fost ziua mea norocoasă", a declarat Tirian, care va pleca în Tunisia între 3 şi 10 septembrie, în staţiunea Hammamet.
Recommended Posts