Jump to content

Poliţist trimis în judecată după ce a accident grav doi oameni


dcp100168

Recommended Posts

Poliţist trimis în judecată după ce a accident grav doi oameni

Accidentul a avut loc în vara anului trecut şi a fost rezultatul unor încălcări simultane a regulamentului rutier de către ofiţerul de poliţie şi un motociclist. În urma impactului, cei doi tineri aflaţi pe motor au fost extrem de grav răniţi.

Paul Alexandru Gavrilă (36 ani), ofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie a fost trimis în judecată alături de Maximilian Bogdan Dobre, prin rechizitoriul întocmit de procurori şi prezentat Curţii de Apel Galaţi.

Potrivit actului de sesizare a instanţei de judecată, poliţistul şi celălalt inculpat sunt acuzaţi de vătămare coprorală din culpă în urma unui accident rutier produs pe 17 iulie 2011.

Atunci, Gavrilă, aflat la volanul maşinii personale cu care circula prin municipiul Galaţi, a făcut o manevră de viraj la stânga în ciuda faptului că a trecut astfel peste linia continuă, autoturismul său taăind calea motocicletei conduse de Dobre, care intrase pe contrasens efectuând astfel o depăşire neregulamentară.

În urma impactului, Maximilian Dobre a suferit leziuni grave pentru a căror vindecare a avut nevoie de circa 200 de zile de îngrijiri medicale. La fel de grav a fost rănită şi o persoană aflată pe locul din spate al motocicletei, căriea i-a fost fracturată madibula, rupt maxicarul şi distrusă toată dantura.

Dosarul va fi judecat de Curtea de Apel Galaţi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.