Jump to content

Transferul lui Joao Silva la Oţelul, „doar poveşti”


dcp100168

Recommended Posts

Transferul lui Joao Silva la Oţelul, „doar poveşti”

Ziua de joi, cea mai însorită de la venirea „oţelarilor” în Larnaca, a început cu vestea-bombă că un vârf lusitan de la Everton, Joao Pedro Pereira Silva, are mari şanse de a ajunge sub comanda lui Dorinel Munteanu. „Silva nu a avut ocazia de a merge în altă parte, iar perioada de transferuri s-a încheiat. Ar mai fi o şansă pe piaţa Europei de Est, în România”, anunţă ziarul „A Bola”, pentru ca siteul www.tribalfootball.com să meargă mai departe, nominalizând: „Campioana Oţelul şi CFR Cluj se luptă ca să-l împrumute până în vară!”

Cartea de vizită a atacantului de 21 de ani, titular în naţionala „Under 21” a Portugaliei, este interesantă, simplul aspect că este legat contractual de un club din Premier League fiind esenţial. „Ia uite ce atacant ne vine!”, au comentat membrii staff-ului lui Dorinel Munteanu la o cafea, răsfoind presa.

Situaţia a fost clarificată apoi de directorul general al Oţelului, Marius Stan, care s-a amuzat că numele grupării roş-alb-albastre apare fără să ştie în acest caz. „Bănuiesc că este un fotbalist bun, dar noi nu ne aflăm pe firul acestui transfer. Este încă un transfer făcut de presă”, susţine Stan care nu crede să mai vină vreun jucător nou în vestiarul Neamţului în această iarnă: „Consider că avem concurenţă bună pe posturi.”

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.