Jump to content

Camere video pentru monitorizarea rovinietelor


dcp100168

Recommended Posts

Camere video pentru monitorizarea rovinietelor

Compania de Drumuri va monta, anul viitor, camere video prin care vor fi citite datele de pe rovinietele autovehiculelor, iar designul abţibildurilor va fi schimbat, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, prezentând un proiect mai vechi al autorităţilor. "Avem un proiect prin care să montăm camere de luat vederi şi evident vom avea un nou model de roviniete, care va fi pus în funcţiune anul viitor. Camerele vor citi datele de pe rovinietă", a afirmat Orban. El nu a precizat valoarea investiţiei. Proiectul privind realizarea unui sistem bazat pe camere video prin care autorităţile să verifice prezenţa sau datele de pe rovinietă a fost anunţat anul trecut şi urma să fie pus în funcţiune în 2008.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oare n-ar fi mai bine ca banii ăştia să fie folosiţi pentru a repara drumurile?

De unde se vede cât interes există ... banii se încasează dar se cheltuiesc pe alte prostii :evil:

Link to comment
Share on other sites

Teama mea este alta, intentia este laudabila...realizarea in schimb. V-ar surprinde ca in 6 luni sa declare ca nu este o solutie viabila monitorizarea rovinietelor sau ca trebuie readaptat sitemul conform normelor UE (vezi studiu de fezabilitate...spaga, vezi licitatie noua.....spaga, vezi executant....spaga)

Va mai surprinde ceva in Romania ? Ahh si sa nu uit ca tot am dat acest exemplu...am facut-o in baza unui precedent (cel putin!!!) notoriu...cartile de identitate si cartile de ale®gator... . Va las pe Dvs. sa ghiciti cine a platit punerea in practica aceste ¨succesuri¨

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.