Jump to content

Idei de la angajaţi pentru ArcelorMittal Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Idei de la angajaţi pentru ArcelorMittal Galaţi

Producătorul de oțel ArcelorMittal Galați a primit, în ultimul an, peste 2.000 de soluții pentru îmbunătățirea procedurilor de lucru de la proprii angajați. Circa 1.800 dintre acestea au fost deja implementate sau sunt în curs de implementare. Acțiunea face parte din proiectul ”Idei de Progres”, inițiat de companie la finele lui 2010.

În 2011, ArcelorMittal Galaţi a premiat 3.000 de angajaţi care au propus şi implementat sugestiile lor în cadrul acestui proiect, un program special creat ca stimulent pentru lucrătorii Combinatului. Programul oferă fiecărui muncitor sau maistru ocazia de a trimite câte soluţii doreşte pentru diverse domenii de activitate, incluzând: securitate şi sănătate în muncă, condiţii de lucru, costuri, calitate, protecţia mediului înconjurător şi dezvoltare tehnică.

Pentru ca o idee să fie premiată, mai întâi este validată de către departament şi implementată cu ajutorul unei echipe. După implementarea proiectului, fiecare membru al echipei primeşte un bonus.

capital.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.