Jump to content

Noul director general al Combinatului este Bruno Ribo


dcp100168

Recommended Posts

Noul director general al Combinatului este Bruno Ribo

"Bruno Ribo este noul director general al ArcelorMittal Galaţi, înlocuindu-l în funcţie pe Eric Remisz, care a demisionat din motive personale. Bruno Ribo are 48 de ani, este inginer şi lucrează în cadrul ArcelorMittal Galaţi din 2009, ca director tehnic. Anterior, a activat în cadrul grupului în diferite funcţii tehnice şi de management", a anunţat, joi seară, purtătorul de cuvânt al companiei siderurgice, Dorian Dumitrescu.

Fostul director general, Eric Remisz, a demisionat zilele trecute, la doar patru luni de la numirea sa în funcţie, în octombrie 2011. Venit din afara grupului, el îl înlocuise atunci pe Thierry Le Gall.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Acţionarii ArcelorMittal Galaţi i-au prelungit cu un an mandatul lui Bruno Ribo

Bruno Ribo, 52 de ani, directorul general al celui mai mare combinat siderurgic local, ArcelorMittal Galaţi, controlat de miliardarul Lakshmi Mittal, a primit girul acţionarilor pentru a rămâne încă un an la conducerea businessului, într-un context extrem de zbuciumat pentru industria oţelului. Mandatul lui Ribo, acordat iniţial pe o perioadă de trei ani, a fost prelunagit până în februarie 2017, în adunarea generală a acţionarilor care a avut loc la finalul lunii ianuarie, conform datelor de la Monitorul Oficial.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Bruno Ribo, încă doi ani la conducerea ArcelorMittal Galaţi

Consiliul de Administraţie al combinatului ArcelorMittal Galaţi a prelungit cu doi ani durata mandatului directorului general Bruno Ribo, pană în februarie 2019.

"Se aprobă prelungirea cu doi ani a duratei mandatului de director general a domnului Ribo Bruno", se arată într-o hotărare publicată în Monitorul Oficial. Aceasta este a doua prelungire de mandat pe care Ribo o primeşte după cea din februarie 2016.

Bruno Ribo, în vârstă de 53 de ani, conduce din 2012 combinatul siderurgic din Galaţi, cel mai mare din ţară, controlat de miliardarul Lakshmi Mittal. El activează în cadrul combinatului din anul 2009, iniţial din poziţia de membru al consiliului de management.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.