Jump to content

DJ-ul Sasha Lopez s-a însurat la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

DJ-ul Sasha Lopez s-a însurat la Galaţi

Sasha Lopez s-a despărţit de burlăcie şi s-a însurat pe furiș cu cea care mereu i-a fost aproape, Ale Blake.

Nunta a avut loc sâmbăta trecută la Galaţi, de unde este mireasa. În scurt timp, Sasha Lopez a postat pe facebook o poză a celor 2 în noul rol de proaspăt căsătoriţi.

Sasha şi Ale au decis să renunţe la o nuntă extravagantă și a pledat pentru o cermonie modestă alături de prieteni şi părinţi. Artistul a declarat că este foarte fericit alături de Ale, deoarece pot fi mereu împreună, întrucât soția sa este şi vocalista proiectului Sasha Lopez. „Faceţi cunoştinţă cu soţia mea! Prima zi de fericire din întreaga mea viaţă fericită!” a scris DJ-ul pe pagina sa de facebook.

unimedia.md

Sasha Lopez, pe numele sau adevarat Serge Istrati, este unul dintre artistii romani care se bucura de un deosebit succes in afara granitelor. Dupa ce a numarat zeci de saptamani consecutive de stationare pe locul 1, la principalele radiouri din tara si de peste hotare, cu piesa “All my people”, piesa “Weekend “ lansata de curand, alaturi de Broono & Ale Blake, continua sa inregistreze sute de mii de vizoalizari pe Youtube si sa urce in topurile muzicale din intreaga lume.

hangoutmag.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.