Jump to content

Un puşti din Galaţi - la Juventus Torino


dcp100168

Recommended Posts

Un puşti din Galaţi - la Juventus Torino

Fotbalul românesc produce talente pe „bandă rulantă“, însă nu toţi cei cu har ajung să joace în fotbalul mare, din diverse motive. Fie n-au şansa să fie văzuţi de cine trebuie şi să primească sprijinul cuvenit, fie greşesc drumul spre antrenament și se opresc în vreun bar sau în alt loc care nu este propice performanţei sportive. Dar sunt şi excepţii, iar un exemplu elocvent este Laurenţiu Brănescu, care, deși nu a împlinit 18 ani, se bucură de atenţia unui club foarte mare, Juventus Torino. Cu o statură impozantă, măsurând 1,92 m, dar şi cu o agilitate surprinzătoare, „Lary“, aşa cum îi zic prietenii, a avut evoluţii strălucite la CSM Vâlcea, iar soarta i-a surâs, bianconerii transferându-l de la Vâlcea, pentru 450.000 de euro, plus alte bonusuri la revânzare.

„În ianuarie s-a împlinit un an de când sunt la Juve şi sunt foarte fericit aici. M-am adaptat repede, iar limba am învăţat-o destul de bine, întrucât în fiecare zi particip la cursurile susținute de o profesoară angajată de club. Locuiesc în hotelul clubului. Când am venit, am hotărât împreună cu impresarul meu, Cristi Buturugă, că e mai bine pentru mine să stau împreună cu ceilalţi coechipieri. Colegul meu de cameră este ghanez, îl cheamă Chipsah Raman, şi este mijlocaş central. Mai este un jucător român la Juventus, Sorin Lovin, un fundaş central din Galaţi, născut în 1997. Mă înţeleg bine şi cu el“, a spus „Lary“.

gds.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.