Jump to content

Eugen Durbacă s-a înscris în PRM


dcp100168

Recommended Posts

Eugen Durbacă s-a înscris în PRM

Corneliu Vadim Tudor

Fostul primar al Municipiului Galaţi, ing. Eugen Durbacă, a trecut de la Partidul Conservator la Partidul România Mare. Carnetul de membru i-a fost înmînat, aseară, chiar de liderul PRM. Dl. Eugen Durbacă va candida din partea PRM la funcţia de primar al Galaţilor. Succes garantat!

11 februarie la 18:49

facebook.com

Link to comment
Share on other sites

Durbacă este așa de disperat să candideze că s-a lipit și de PRM

Eugen Durbacă ar putea anunța, în curând, trecerea în barca lui Corneliu Vadim Tudor.

Un articol, postat pe pagina de Facebook atribuită liderului PRM la nivel naţional, îl anunţă pe Durbacă drept candidat pentru Primăria municipiului Galaţi din partea Partidului România Mare. “Fostul primar al Municipiului Galaţi, ing. Eugen Durbacă, a trecut de la Partidul Conservator la Partidul România Mare. Carnetul de membru i-a fost înmînat, aseară, chiar de liderul PRM. Dl. Eugen Durbacă va candida din partea PRM la funcţia de primar al Galaţilor. Succes garantat!”, se arată în anunţul postat, pe data de 11 februarie, pe internet.

Conservatorul gălăţean, care îşi doreşte, cu ardoare, să pună monopol pe administraţia publică locală, a refuzat să comenteze mesajul apărut pe internet. “Am discutat cu toate partidele. Şi PRM mi-a solicitat să candidez. De exemplu, mâine voi avea, din nou, discuţii cu UNPR, mă voi întâlni cu Laurenţiu Chirvăsuţă. Nu am ce să comentez”, ne-a declarat Eugen Durbacă.

Cu toate acestea, Durbacă s-a contrazis atunci când ne-a spus că s-a decis cu privire la formaţiunea politică din partea căreia se va bate pentru încă un mandat de edil-şef: “Ştiu deja unde voi merge, dar nu spun, momentan. În jur de 15 martie o să vă spun”.

nepasadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cum a pierdut PRM şansa pe care nu a avut-o niciodată de a-l avea candidat la primărie pe Durbacă!

Cascadorii râsului la filiala judeţeană PRM Galaţi! După ce presa a fost convocată de Dorin Meran la o conferinţă de presă în care urma să fie anunţat numele candidatului pentru primărie, preşedintele interimar al partidului, Marin Costel, a ţinut-o sus şi tare că nu acela era scopul conferinţei. Asta în ciuda faptului că printre subiectele anunţate la debutul întâlnirii, Marin Costel a spus că la final se va discuta şi despre candidatul partidului.

În realitate, jurnaliştii au tras o cu totul altă concluzie: ieri, Durbacă era candidatul PRM, azi, nu mai e! Reiese şi din spusele lui Marin Costel: „Candidatul nostru nu va fi Eugen Durbacă! A fost o discuţie cu dumnealui, dar nu ne-am înţeles. Poate că s-a răzgândit domnul Durbacă sau poate că ne-am răzgândit noi”, a explicat, misterios, Marin Costel atunci când a fost întrebat de ce a mai amăgit presa cu anunţarea candidatului.

„Candidat avem, dar nu vă spun numele. Este un om tânăr, inginer, prosper om de afaceri, dar pe care-l veţi cunoaşte până pe 20 aprilie”, a mai precizat preşedintele interimar al PRM.

Cum s-au „stricat la maţe”?

Că în discuţiile dintre PRM şi Durbacă au fost şi ceva scântei o dovedeşte chiar tonul lui Marin Costel când vorbeşte despre negocieri.

„Când domnul Durbacă a spus că-l susţine pe Bacalbaşa, atunci practic ne-am stricat la maţe. Ca să nu mai vorbim că din negocieri a reieşit că Durbacă vrea să vină cu o întreagă echipă. Eu cred că ne-a testat. Are el alte interese, este un tip cameleon”, mai spune liderul PRM Galaţi.

Întrebat, liderul PC Galaţi, Eugen Durbacă a fost monosilabic. Acesta a negat că ar fi avut vreodată negocieri cu PRM Galaţi în privinţa unei posibile candidaturi la primărie. Mai mult, acesta a spus că „îl susţin pe domnul doctor Bacalbaşa la CJ”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.